usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Sana hangisi lazım knk eskkfskfskfkerkek misin kız mı xddd
Sana hangisi lazım knk eskkfskfskfkerkek misin kız mı xddd
2.si lazimSana hangisi lazım knk eskkfskfskfk
ozaman şansını kaybettin yada telegramdan bulur atarız bişiler2.si lazim
Yok knk şaka ben almayan tövbeliyiz xdozaman şansını kaybettin yada telegramdan bulur atarız bişiler![]()
![]()
Ben yerimi alıyım GTA 5 veren rdr de verir benceOrta düzey bi oyun olur ubisoft oyunu olma ihtimali yüksek ama rdr 2 falan filan gelmez gelirse isteyene nude keskdeskdksfksfksfk
Tamam sana nude bitane akskdakdkdakdak ama sonra görünce yok ben düştüm evlen benle falan anlamam kkskfskfksfkBen yerimi alıyım GTA 5 veren rdr de verir bence
OEDBRİDJDBD
Aynen ben söz verdim rdr2 verirse isteyene nude diye okadar imkansız yaniRDR 2yi hayal edenler hiç ümitlenmeyin![]()
Aman aman RDR 2 verse de senin nudeni görmek istemem psikolojimin bozulması için daha çok gencim.Aynen ben söz verdim rdr2 verirse isteyene nude diye okadar imkansız yani
kendimin niye atayım yahu telegramdan bulurdum 1 tane kız atardım skkadkadkkAman aman RDR 2 verse de senin nudeni görmek istemem psikolojimin bozulması için daha çok gencim.
kendimin niye atayım yahu telegramdan bulurdum 1 tane kız atardım skkadkadkk
OWHEWORJİWRHRURHTamam sana nude bitane akskdakdkdakdak ama sonra görünce yok ben düştüm evlen benle falan anlamam kkskfskfksfk
Torrent ?Epic'te hiç yok o. Hepsi var Brotherhood, Revelations, Black Flag yok.