Utku Aydın
80+ Silver
Dahası
İnşallah R6 bedava olmaz
Ben barbara palvini bekliyodum hayal kırıklığına uğradımYarım porsiyon iskender bir de anime kızı vermezse epic çöp ama
Hayır. Ne yapayım Cyberpunk'ı Ne yapayım valhallayı? Zaten param olunca normalde ilk R6 alıcaktım şuan indirime girdi diye sistemim olmasa bile alıyorum. Saybırpankı online oynamak için alıcağım. Motor sürmek vınnn vınnnnnn zuuzzzuzuz.R6 verdiğinde doyacaksınız sanki
"reğ altı veren saybırpank verir valhalla verir" demeye başlarsınız sonra da
İşte epic çöp. Herkese ev araba vereceklerdi listede öyle yazıyorduBen barbara palvini bekliyodum hayal kırıklığına uğradım
qweqweeqwqweeqwMUCUK
Yarım porsiyon iskender bir de anime kızı vermezse epic çöp ama
Cyberpunkta araç kullanımı çok kötü haberin olsun.Motor sürmek vınnn vınnnnnn zuuzzzuzuz.
Sen ne diyo'n olm? Gökdelen vereceklerdi.İşte epic çöp. Herkese ev araba vereceklerdi listede öyle yazıyordu
O doğru çıktı cities le beraber gökdelen de verdilerSen ne diyo'n olm? Gökdelen vereceklerdi.
2022 ye kadar düzeltirler olmaz ise 5-6 tane gta5 hesabımız var onlardan birini açıp Vın vınnnn vınnnn düdüdüdüt!!Cyberpunkta araç kullanımı çok kötü haberin olsun.
Herkese Epic ten hisse falan vereceklerdi. Ama epic çöp ya o yüzden vermediSen ne diyo'n olm? Gökdelen vereceklerdi.
ya sadece sen mi varsın bu dünyada oyuncu olanHayır. Ne yapayım Cyberpunk'ı Ne yapayım valhallayı? Zaten param olunca normalde ilk R6 alıcaktım şuan indirime girdi diye sistemim olmasa bile alıyorum. Saybırpankı online oynamak için alıcağım. Motor sürmek vınnn vınnnnnn zuuzzzuzuz.
ben anime kızı istedim epic vermedi epic çöp epic berbat epic leşİşte epic çöp. Herkese ev araba vereceklerdi listede öyle yazıyordu