snowfoxstache
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,035
- İsim
- mert
abi alakasız ama pontiff sulyvahn'ı 2 gündür geçemiyorum önerilerin neler ?Artık sinirden çatlamak üzereyim o yüzden yazmak zorundayım buraya.
Konumuz Epic Games in 19 gün boyunca vereceği ücretsiz oyunlar hakkında. Beni rahatsız eden konu, insanların sevdiği oyun veya istediği oyun(valhalla,cyberpunk,ac, witcher 3,) gelmeyince Epic Games i taşlamaları, oyunlara çöp demeleri, GTA 5 i verdiği zaman Epic Games i Allah katına kavuşturan tiplerin bir anda Epic hater ı olması.
Neymiş çıkan oyunlar güzel değilmiş. Güzellik kavramın nedir kardeşim bana bir açıklar mısın? Yani eğer güzel oyun senin için GTA 5 den öteye gidemiyor ise verilen oyun neden kötü olsun?
Cities Skylines a ve The Long Dark a bilinmeyen çöp oyun diyen var ya. Bakın ben en sevmediğim serilerden biri olan Oddworld e bile çöp demiyorum çünkü oyun kendi çapında güzel. Gelip burada "moruk epic kötü verdiği oyunlar çöp" dersem de bu en büyük kansızlık olur. Adam zaten sana parayla bile vermiyor. Bedava lan! Alacaksan al, almayacaksan sus! Gelip burada "oyun çöp" demek resmen saygısızlık. Bunu diyenlerin %99 u oyun hakkında hiçbirşey bile bilmiyordur bahse girerim.
Yemin ediyorum şu yorumları görünce kafamı duvara sürtesim geliyor