Diğer oyunları bilmem ama the last of us parasını sonuna kadar hak ediyor steamde 700tl'ye almıştım en az 10 kere bitirdim eğer ps4 veya 5'in varsa part 2'yi de tavsiye ederim. Bana göre evrenin en iyi oyunu the last of us hiç tartışmamArkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?
Bf-1bf5-bf2042 çöp 3-4 olan haala en iyisidirArkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?
bf 1 bf 3ü beşe katlarBf-1bf5-bf2042 çöp 3-4 olan haala en iyisidir
Arkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?
Kanka god of War u 360 TL vererek itemsatisdan Steam hesabına alabilirsin 60 TL fazla ile Steam e değerArkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?
Bf1 çok iyiydi almayan olmasınbf 1 bf 3ü beşe katlar
Star wars EA pro da var 150 lira bir kez oyna sonra salarsın.gamepass 2026 a kadar var arkadaslar sizce:
Dead Space
STAR WARS Jedi: Survivor
alınır mı?https://launcher.store.epicgames.com/tr/p/dead-space
Değilki hocam 150 tl oluyorBannerlord nasıl 90 TL