krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
arkadaşlar epic games indirim yaparmı yaz indirimi falan yada yaparsa ne kadar süre sonra yapar tahimini söylerseniz sevinirim
epic games sürekli indirim yapıyorarkadaşlar epic games indirim yaparmı yaz indirimi falan yada yaparsa ne kadar süre sonra yapar tahimini söylerseniz sevinirim
onu biliyorumda hani mesela geçen mega indirimi falan vardı ya yada bahar indirimi işte öyle yaz indirimi yaparmıepic games sürekli indirim yapıyor
1 2 senedir kullanıyorum belli zamanlarda yaptığını görmedim takip etmedim ama bildiğim bir şey var oda belirsiz bir zamanda alakasız bir zamanda durduk yere 100 TL olan oyun 20 TL oluyoronu biliyorumda hani mesela geçen mega indirimi falan vardı ya yada bahar indirimi işte öyle yaz indirimi yaparmı
Hangi oyunu istiyorsun?onu biliyorumda hani mesela geçen mega indirimi falan vardı ya yada bahar indirimi işte öyle yaz indirimi yaparmı
almak istediğin bir oyun varsa kupon vermişti epic herkese Bi ara onu kullanonu biliyorumda hani mesela geçen mega indirimi falan vardı ya yada bahar indirimi işte öyle yaz indirimi yaparmı
assassin's Creed® odysseyHangi oyunu istiyorsun?
işte onu bekletiyorum ac odyssey almayı planlıyorum geçen girmişti almayı unuttum gelirse alıcamalmak istediğin bir oyun varsa kupon vermişti epic herkese Bi ara onu kullan
Dua etassassin's Creed® odyssey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işte onu bekletiyorum ac odyssey almayı planlıyorum geçen girmişti almayı unuttum gelirse alıcam
inşDua et![]()
ubisoft oyunlarını uplayden biraz daha ucuza alabilirsin.assassin's Creed® odyssey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işte onu bekletiyorum ac odyssey almayı planlıyorum geçen girmişti almayı unuttum gelirse alıcam
dostum kupon var onunla almayı planlıyorumubisoft oyunlarını uplayden biraz daha ucuza alabilirsin.