epic games indirme

Reaksiyon skoru
12
arkdaşlar epic games den oyun indiriyorum ama pc yi sürekli açık tutamam o yüzden kapatmam gerekiyor indirmeyi durdurup kapatıyorum daha sonra tekrar açtığımda ise kaldığı yerden değil baştan devam ediyor ne yapmam grekiyor

Tamamen indirinceye kadar beklemen lazim
şimdi şöyle başka bir yerde okudum orda devam edebilirsin diyorlar ama sürekli pc yi açık tutamam sonuçta her hangi bir çözüm yolu yokmu yani? steam da öyle değildi istediğim zaman durdurup çıkış yapıyordum sonra istediğim zaman kaldığı yerden devam ediyordu

şimdi şöyle başka bir yerde okudum orda devam edebilirsin diyorlar ama sürekli PC yi açık tutamam sonuçta her hangi bir çözüm yolu yokmu yani? steam da öyle değildi istediğim zaman durdurup çıkış yapıyordum sonra istediğim zaman kaldığı yerden devam ediyordu
Mallesef yok diye biliyorum

doğru söylüyorsun ama oyun 94 gb 40 50 gb falan geldiğinde nasıl olucak hadi 3 4 gb olsa neyse ama 94 gb sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki yardımın için teşekkürler
Hızlıdan kastım baya hızlı. En azından dene :)

arkdaşlar epic games den oyun indiriyorum ama PC yi sürekli açık tutamam o yüzden kapatmam gerekiyor indirmeyi durdurup kapatıyorum daha sonra tekrar açtığımda ise kaldığı yerden değil baştan devam ediyor ne yapmam grekiyor

Aslında en baştan indirmeye başlamıyor. Örneğin oyun toplam 50 gb, bilgisayarının açık kaldığı sürede 10 gb indirip kapattın, bir dahakine kalan 40 gb için sıfırdan başlıyor, indirdiğin 10 gb'lık kısmı yeniden indirmiyor. Bende örneklediğim şekilde çalışıyor.

Aslında en baştan indirmeye başlamıyor. Örneğin oyun toplam 50 gb, bilgisayarının açık kaldığı sürede 10 gb indirip kapattın, bir dahakine kalan 40 gb için sıfırdan başlıyor, indirdiğin 10 gb'lık kısmı yeniden indirmiyor. Bende örneklediğim şekilde çalışıyor.
peki bunu nasıl öğrenebilirim yani sen bunun böyle olduğunu nasıl keşfettin

Hızlıdan kastım baya hızlı. En azından dene :)
malesef o kadar fazla bir hızlılık yok evet biraz daha hızlı ama iş görmez 😀

Aynen böyle oluyor. Bir oyunu indirmeye başla toplam boyutuna bak, mesela 40.3 gb. Daha sonra yaklaşık bir 150-200mb indirme yaptıktan sonra epic store launcherı kapat. Tekrar açtığında 40.1gb'dan indirmeye başlaması lazım.

peki bunu nasıl öğrenebilirim yani sen bunun böyle olduğunu nasıl keşfettin

malesef o kadar fazla bir hızlılık yok evet biraz daha hızlı ama iş görmez 😀

Şöyle ki; Epic Games'ten indirme işlemini başlattığımda "indirmeler" kısmında indirmeye ne kadar boyut ile başladığı yazıyor. Az önce denediğimi aktarıyorum. Rainbow Six Siege ile denedim ilk başlattığımda 84.4 gb ile başladı, 400 mb kadar indirdikten sonra uygulamayı komple kapatıp yeniden açarak indirme işlemine başladım. Bu kez "indirmeler" kısmında indirmenin başladığı boyut 84 gb olarak görünüyordu. Bu 0.4 gb'lık fark bir önceki indirme işlemindeki fark.

Aynen böyle oluyor. Bir oyunu indirmeye başla toplam boyutuna bak, mesela 40.3 gb. Daha sonra yaklaşık bir 150-200mb indirme yaptıktan sonra epic store launcherı kapat. Tekrar açtığında 40.1gb'dan indirmeye başlaması lazım.
evet şuan o dediğini yaptım 150 200 mb indirdim indirme kısmında 94.6 gb yazıyordu launcherı kapatıp açtım 93.4 gb oldu teşekkür ediyorum herkeze

son bir sorum olucak arkadaşlar herhangi bir sıkıntı çıkmadı demi bu zamana kadar sizde böyle indirdiniz

Şöyle ki; Epic Games'ten indirme işlemini başlattığımda "indirmeler" kısmında indirmeye ne kadar boyut ile başladığı yazıyor. Az önce denediğimi aktarıyorum. Rainbow Six Siege ile denedim ilk başlattığımda 84.4 gb ile başladı, 400 mb kadar indirdikten sonra uygulamayı komple kapatıp yeniden açarak indirme işlemine başladım. Bu kez "indirmeler" kısmında indirmenin başladığı boyut 84 gb olarak görünüyordu. Bu 0.4 gb'lık fark bir önceki indirme işlemindeki fark.
evet aynen oluyor denedim

Son düzenleme:
Geri