Epic games serverları çöktü mü ?

Jauvin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,025
Epic Games de oyunlarıma giremiyorum. Oyunlar bölmesinde de oyunlarım gözükmüyor sadece bende mi böyle bu problem mi var? Epic games server status yazdım baktım sıkıntı yok gözüküyor. Mağaza kısmı da böyle yarım yumalak gözüküyor zaten.

Görev yöneticisinden kapatıp tekrar tekrar dener misin?
Biraz Türk yöntemi olacak, kafasına vura vura çalışacak.

Görev yöneticisinden kapatıp tekrar tekrar dener misin?
Biraz Türk yöntemi olacak, kafasına vura vura çalışacak.
Sunucular çökmüş galiba twitter da son postun altında benimle aynı problemleri yaşayan insanlar var. Denedim olmadı artık bekleyeceğiz yapacak bir şey yok :/

Sunucular çökmüş galiba twitter da son postun altında benimle aynı problemleri yaşayan insanlar var. Denedim olmadı artık bekleyeceğiz yapacak bir şey yok :/
Ben ilk girdiğimde oyunlar gözükmüyordu. Çıktım tekrar girdim oyunların birazı gözüküyor. 3. de hepsi gözüküyor artık.

Evet bende de problem var. Kütüphanedeki oyunlar gözükmüyor, oyun sayfalarına girmiyor. Mağaza sayfasında ücretsiz oyunlar da yok.

Epic Games de oyunlarıma giremiyorum. Oyunlar bölmesinde de oyunlarım gözükmüyor sadece bende mi böyle bu problem mi var? Epic games server status yazdım baktım sıkıntı yok gözüküyor. Mağaza kısmı da böyle yarım yumalak gözüküyor zaten.
Kanka bu sorun 1-2 gündür var nedense. Gece yarısı daha fazla olmaya başladı sanırım güncelleme gelecek. Ben internet sitesinden alıyorum yavaş oluyor ama geliyor yinede 😂

Geri