Epic Games Şifre değiştirildi E-postası

Sentrk

80+
Reaksiyon skoru
7
Telefonuma Epic Games tarafından şifren değiştirildi diye e-posta geldi, detaylarında değişiklik yapılan yerin Rusya moskava olduğu belirtilmiş IP adresi ile, hesap çalındı mı diye bakayım dedim Windows üzerinde açtığımda girebildim girerken ise g-mail ile bağlanmayı kulladım zaten şifrem yok hesabı da g-mail ile bağlan diyerek açmıştım girerken de hep g-mail kullanıyorum, diğer bir acayip durum ise ne olur ne olmaz diye 2 adımlı doğrulama açıp şifre değiştireyim dedim ancak şifre değiştirmek istediğim de yeni şifre eskisi ile aynı olamaz hatası alıyorum ve şifre belirleyemiyorum, mail hesabımı da kontrol ettim mail hesabıma da benim dışımda bir erişim yok ne olur ne olmaz diye mail şifremi de yeniledim şu an da tek problem Epic hesabına şifre alamamam, boş ver deyip bırakmak istiyorum ancak içime de sinmiyor böyle bırakmak, benzer bir durum yaşayan var mıdır, ne gibi tedbir almam gerekir?

dediğin gibi en güvenlisi 2 faktörlü doğrulama ama ondada hata alıyormuşsun onun çözümünü bilmiyorum

Farklı şifre dene. Meselâ "AliHanYilmaZ56" gibi bir şey dene. Unutmamak için de yaz bir kenara.

Farklı şifre dene. Meselâ "AliHanYilmaZ56" gibi bir şey dene. Unutmamak için de yaz bir kenara.
dediğin gibi en güvenlisi 2 faktörlü doğrulama ama ondada hata alıyormuşsun onun çözümünü bilmiyorum

epic games desteğe yazdım parola yenileme linki attlılar halloldu, başka benzer bir durum yaşayan varsa diye yazıyorum, benim şifre değiştirememe sebebim baştan beri şifrem olmamasıydı muhtemelen, her zaman g-mail ile bağlandım. Hesap şifremi nasıl değiştirdiklerini ise bilmiyorum mail hesabıma erişimleri var gibi durmuyor ama her ihtimale karşı mail şifre mi de yeniledim, yapan kimse amacı online oyun hesabı çalmak olduğunu tahmin ediyorum çünkü hiç oynamadığım fortnite oyun listemde duruyordu hesabın boş olduğunu görünce bıraktılar muhtemelen çünkü şifreyi değiştiren e-mail falan da değiştirir di yoksa, şu da bir ihtimal gelen e-posta da tuzak olabilir epic games adı üzerinden benzer virüslü e-posta gönderipde hackledikleri oluyormuş reddit de baktım başına gelen var, benden tavsiye özellikle online oynayanlar dikkat etsin, iki aşamalı doğrulamayı da mutlaka aktif edin ve gelen mail şüpheli ise linke tıklamayın sakın, ben gelen linki açmayıp orjinal siteden giriş yaptım o sebeple.

Geri