Neler Yeni

Epic games social club hesabı değiştirme

halitxct

80+ Silver
ulan bi rdr girim özlemişim açık dünyasında dolaşıyım dedim delirdim giremiyorum oyuna şu social clubmıdır ne zıkkımdır nasıl değiştircem bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

up up

EnYorWizz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Çalışkan
kanka ben bunu gta'da yapmıştım 1 sene önce falan baya baş ağrıtıyor ve 1 ayını falan alıyor değiştirmesi rockstar'ın teknik ekibine ulaşman lazım

halitxct

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ben bunu gta'da yapmıştım 1 sene önce falan baya baş ağrıtıyor ve 1 ayını falan alıyor değiştirmesi rockstar'ın teknik ekibine ulaşman lazım
rocstarın ben yapacağı sistemi

bunun bir çözümü yokmu yaw

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
rocstarın ben yapacağı sistemi

bunun bir çözümü yokmu yaw
yemin ederim gta 5 rdr2 aldım pc değiştim dha giremedim ne rezil boş bir durum ya

halitxct

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yemin ederim gta 5 rdr2 aldım pc değiştim dha giremedim ne rezil boş bir durum ya
yaw reis oyunu almışım social club yüzünden oyniyamiyom desteğe yazdım saçma sapan şeyler çıkarttılar hiçmi çözümü yok bidahamı alcam oyunu sabır

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
yaw reis oyunu almışım social club yüzünden oyniyamiyom desteğe yazdım saçma sapan şeyler çıkarttılar hiçmi çözümü yok bidahamı alcam oyunu sabır
ben girmiyorum bile araştırmadım da çözüm çok saçma

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
abi şifre unuttum felan yaptım ilk başlarda oyunu sildim yükledm hiçbirtürlü yok

treplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus
Hocam social club hesabınıza girip internet üzerinden yapabiliyorsunuz ama baya uğraştırıyorlar iki hesap arasındaki bağlantıyı kesmek için baya doğrulama filan istiyorlar işte epic games hesabınıza giriş yapıp oradan profil kısmının ss'ini vb. ss'leri istiyorlar en az 1-2 ay uğraşıyorsunuz ben geçen sene yapmıştım bunun dışında başka bir çaresi yok.

majorw0w

80+ Silver
Hesap dökümünü satın alma geçmişini istiyorlar güzelce meramını anlat ben zorladım her gün mail attım anca değiştirdim.

halitxct

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom