Epic games social club hesabı değiştirme

halitxct

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,131
ulan bi rdr girim özlemişim açık dünyasında dolaşıyım dedim delirdim giremiyorum oyuna şu social clubmıdır ne zıkkımdır nasıl değiştircem bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up up

kanka ben bunu gta'da yapmıştım 1 sene önce falan baya baş ağrıtıyor ve 1 ayını falan alıyor değiştirmesi rockstar'ın teknik ekibine ulaşman lazım

kanka ben bunu gta'da yapmıştım 1 sene önce falan baya baş ağrıtıyor ve 1 ayını falan alıyor değiştirmesi rockstar'ın teknik ekibine ulaşman lazım
rocstarın ben yapacağı sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun bir çözümü yokmu yaw

yemin ederim gta 5 rdr2 aldım pc değiştim dha giremedim ne rezil boş bir durum ya
yaw reis oyunu almışım social club yüzünden oyniyamiyom desteğe yazdım saçma sapan şeyler çıkarttılar hiçmi çözümü yok bidahamı alcam oyunu sabır

social club hesabı değiştirmek maalesefki mümnkün değil, rockstar desteğe ulaşıp ilk bilgileri sunman gerekli buda uzun bir süreç.

abi şifre unuttum felan yaptım ilk başlarda oyunu sildim yükledm hiçbirtürlü yok

Hocam social club hesabınıza girip internet üzerinden yapabiliyorsunuz ama baya uğraştırıyorlar iki hesap arasındaki bağlantıyı kesmek için baya doğrulama filan istiyorlar işte epic games hesabınıza giriş yapıp oradan profil kısmının ss'ini vb. ss'leri istiyorlar en az 1-2 ay uğraşıyorsunuz ben geçen sene yapmıştım bunun dışında başka bir çaresi yok.

Hesap dökümünü satın alma geçmişini istiyorlar güzelce meramını anlat ben zorladım her gün mail attım anca değiştirdim.

Geri