Neler Yeni

Epic Games 'Üzgünüz.Bağlantıda sorun yaşıyoruz gibi görünüyor.Denemeye devam edeceğiz' hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şevki Parlar
yani buraya kadar gelmişken :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef aynı hala

İndirmeyi iptal ettim, uygulamayı kapadım açtım.Tekrar indirmeye girdiğimde kaldığım yerden devam etti. Sende de böyle olur mu bilemem son çare böyle yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
İndirmeyi iptal ettim, uygulamayı kapadım açtım.Tekrar indirmeye girdiğimde kaldığım yerden devam etti. Sende de böyle olur mu bilemem son çare böyle yapabilirsin.
durdur seçeneğine değilde iptal seçeneğine bastın dimi? teyit edeyim de olmadı bende öyle yapıcam

Venom50

80+
Arkadaşlar konuyla alakasız ama ben dün gta 5 aldım ama bugün baktığımda gta 5 tıklıyorum mevcut değil yazısı var ben anlamadım birisi açıklayabilir mi ?

Madness

80+ Silver
Arkadaşlar konuyla alakasız ama ben dün gta 5 aldım ama bugün baktığımda gta 5 tıklıyorum mevcut değil yazısı var ben anlamadım birisi açıklayabilir mi ?
Dostum konu açsana burda fazla cevap veren olmaz.

balperr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat Çukurluoğlu
evet iptal ettim daha sonra uygulamayı kapa aç yaptım, tekrar yüklemeye girdiğimde kaldığı yerden devam etti.
benim %65 civarında tıkandı indirmesi iptal ettim kapadım açtım sıfırdan 100kbps ile başladı indirmeye teşekkür ederim her şey için :(

Akanzaii06

80+ Bronze
yazıklar olsun. insanları neden yanlış şeye yönlendiriyorsunuz. %67 de 80 küsür gb inmişti. dediğiniz gibi yaptık fakat sıfırdan başladı. ayıptır günahtır. arkadasımda burdaki yorumlara güvenerek yaptı oda yanıldı. gerçekten bravoo.
evet iptal ettim daha sonra uygulamayı kapa aç yaptım, tekrar yüklemeye girdiğimde kaldığı yerden devam etti.

Sefo_SYN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefo Sayın
Yazdığını okuduk yaptık sıfırdan başladı millete niye yalan söylüyon şimdi diyeceksin ki "bende böyle oldu bende onu yazdım eğvle eğvle".

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Şevki Parlar
Yazdığını okuduk yaptık sıfırdan başladı millete niye yalan söylüyon şimdi diyeceksin ki "bende böyle oldu bende onu yazdım eğvle eğvle".
Bende %76ya ulaştığımda tekrar yapmak zorunda kaldım baştan başladı. Olay benimle alakalı değil ilk yaptığımda devam etmişti ikinci de ben de mağdur oldum. Boş yapmayın olmayan bi şeyi oldu diye yazacak değiliz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,732
Üyeler
165,883
Son üye
serosero
Top Bottom