Epic games ve Rainbow Six Siege

Reaksiyon skoru
2
Merhaba herkese iyi akşamlar. Bugün 3 saat önce epic gamesten rainbow six siege operator edition aldım. Önceden deluxe edition'a sahiptim. Bu paketi yükseltip diğer karakterleri kısa yoldan açmak istedim. Ubisoft hesabım bağlı olduğu halde hiçbir şekilde operator edition içindeki karakterler gelmedi. Ticket attım cevap yok. Dolandırıldım mı? Herhangi bir iade işlemi gerçekleşmiyor.

Öyle olmuyor diye biliyorum.(emin değilim)

E ben dolaylı yoldan dolandırıldım ? Herhangi bir şey belirtilmemiş şöyle alacaksınız böyle alacaksınız gibi.
1kere aldıktan sonra diğer paketler ile alıp yükselten hiç görmedim hocam.

Oyuna yeni mi başladınız hocam?

Merhaba herkese iyi akşamlar. Bugün 3 saat önce epic gamesten rainbow six siege operator edition aldım. Önceden deluxe edition'a sahiptim. Bu paketi yükseltip diğer karakterleri kısa yoldan açmak istedim. Ubisoft hesabım bağlı olduğu halde hiçbir şekilde operator edition içindeki karakterler gelmedi. Ticket attım cevap yok. Dolandırıldım mı? Herhangi bir iade işlemi gerçekleşmiyor.
Önceden aldığın deluxe edition'ı da epicten mi satın almıştın?

Oyunda genel problem var galiba, paket alıp karakterlerinin gelmemesi olayını birkaç kişiden daha duymuştum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic, uplay dahil her şeyi kapatıp tekrar açmayı denediniz mi?

Oyunda genel problem var galiba, paket alıp karakterlerinin gelmemesi olayını birkaç kişiden daha duymuştum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic, uplay dahil her şeyi kapatıp tekrar açmayı denediniz mi?
Evet denedim değişiklik yok.

DÜZELTME ! Sorun çözüldü ticket yolu ile iade işlemini gerçekleştirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,426
Üyeler
186,737
Son üye
Yusufenes1643
Geri