🔥İndirim Epic Games Yaz İndirimleri Başladı! Siz Neler Aldınız?

valla hocam o sorun sadece sizdemi var ben şu sıralar oynuyorum ve hiç olmadı 3-4 ay öncede keza
Hocam oyunu 4 ay önce aldım ilk yükleyip oynamamda sorun vardı yaklaşık 1-2 ay önce tekrar indirdim sorun düzelmişti ama 40-50 saat oynadıktan sonra tekrar aynı sorun çıktı. Sorun şöyle, tuşa bastıktan 1-2 saniye sonra algılıyor, tuşu bıraksam da karakter hareket etmeye devam ediyor ateş etmeye devam ediyor fps dropları oluyor. BF 1 ve BF 5'te böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bannerlord bi indirime girmedi ya
Yaz İndirimlerinden önce indirime girmişti. 21'in de ya da 19'un da bitti diye hatırlıyorum.

Hocam oyunu 4 ay önce aldım ilk yükleyip oynamamda sorun vardı yaklaşık 1-2 ay önce tekrar indirdim sorun düzelmişti ama 40-50 saat oynadıktan sonra tekrar aynı sorun çıktı. Sorun şöyle, tuşa bastıktan 1-2 saniye sonra algılıyor, tuşu bıraksam da karakter hareket etmeye devam ediyor ateş etmeye devam ediyor fps dropları oluyor. BF 1 ve BF 5'te böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Yaz İndirimlerinden önce indirime girmişti. 21'in de ya da 19'un da bitti diye hatırlıyorum.
ciddi misin şansa bak ya kafayı yicem steamde tüm oyunları dizdim bi şu oyun kaldı tüm parayıda bitirdik aile paylaşımı açacak arkadaşta yok valla o zaman çok bekleyeceğiz gibi

hocam çok garip bendede bu dedikleriniz yok demekki oyuncudan oyuncuya değişiyor bende şuan 3-4. kez girişimde oyun açılmıyor sıkıntı olarak o var ama eskiden hdd ye yüklü iken exposure , ve çekyadaki harita yüklenmiyordu

hocam çok garip bendede bu dedikleriniz yok demekki oyuncudan oyuncuya değişiyor bende şuan 3-4. kez girişimde oyun açılmıyor sıkıntı olarak o var ama eskiden hdd ye yüklü iken exposure , ve çekyadaki harita yüklenmiyordu
Bi adam edemediler bu oyunu, herhalde tüm kafaları yeni oyunda neyse yarın indirir tekrar denerim iyi geceler hocam

Epic nasıl oyun alınır bir türlü beceremedim

Days gone aldım. Ne zamandır oynamak istiyordum ama hafta sonu dışında oynayacak vakit bulamıyorum :D

1050tl varr ne alsam bilmiyorum fc oynuyorum cyber alıcam rdr mi fc mi gta mı alan wake mi?

ekleme kasım ayına kadar ea play üyeliğim var

Geri