Neler Yeni

Epic Games'deki Bu İndirimli Oyunlardan Hangisini Önerirsiniz?

Hangi Oyunu Almamı Önerirsiniz?

• Oy kullanan toplam üye
    18

Emrah38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emrah
Bütçe
600
Epic Gamet'de yılbaşı tatil indirimleri var ve ben de uzun süredir almak istediğim oyunlardan birini indirimdeyken almak istiyorum. Sizce hangi oyunu alayım, görüşleriniz almak istiyorum. Hepsi çok iyi oyunlar ancak birine karar vermesi baya zor o yüzden sizin önerilerinizi istiyorum. Anketime katılırsanız yardımcı olmuş olursunuz

1- The Last Of Us Part 1

2- Alan Wake 2

3- Dead Space Remake

4- Star Wars Jedi: Survivor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,094
İsim
.
Epic Gamet'de yılbaşı tatil indirimleri var ve ben de uzun süredir almak istediğim oyunlardan birini indirimdeyken almak istiyorum. Sizce hangi oyunu alayım, görüşleriniz almak istiyorum. Hepsi çok iyi oyunlar ancak birine karar vermesi baya zor o yüzden sizin önerilerinizi istiyorum. Anketime katılırsanız yardımcı olmuş olursunuz

1- The Last Of Us Part 1

2- Alan Wake 2

3- Dead Space Remake

4- Star Wars Jedi: Survivor
Last Of Us TR dublaj kadar güzel bir şey yok kral

Palo DAYI 👑

80+ Gold
The Last Of Us Part 1
yanınada ALAN WAKE 2

Emrah38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emrah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DenizG101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Deniz
Yazdığın oyunların hepsi çok iyi, aralarında seçim yapmak zor. Ama the last of us 1 remake almalısın, sebebi ise; oyun normalde 60 dolar her yerde, epicte fiyatı güncellemedikleri için indirimle beraber 500 TL'ye düşmüş şuan. İndirimler bittikten sonra zam gelme ihtimali var, örneğin daha önceden ucuz olan days gone ve horizon zero dawn'a gelmişti mesela. Tlou dışında yazdığın oyunların fiyatları hemen hemen sürekli aynı, en fazla 100 TL bilemedin 200 TL oynar arada.

Emrah38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emrah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdığın oyunların hepsi çok iyi, aralarında seçim yapmak zor. Ama the last of us 1 remake almalısın, sebebi ise; oyun normalde 60 dolar her yerde, epicte fiyatı güncellemedikleri için indirimle beraber 500 TL'ye düşmüş şuan. İndirimler bittikten sonra zam gelme ihtimali var, örneğin daha önceden ucuz olan days gone ve horizon zero dawn'a gelmişti mesela. Tlou dışında yazdığın oyunların fiyatları hemen hemen sürekli aynı, en fazla 100 TL bilemedin 200 TL oynar arada.
Haklısın diğer platformlarda TLOU daha pahalı, en ucuzu Epic görünüyor ve zam alma ihtimali var dediğin kısma katılıyorum. Benim de tahminimce indirimlerden sora zamlanabilir. Diğer oyunların da ihtimali var Staw Wars ve Dead Space belki almaz ama Alan Wake 2'nin de zamlanacağını düşünüyorum. Önerini dikkate alacam. Oylamada da TLOU baya önde gidiyo

DenizG101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Deniz
Haklısın diğer platformlarda TLOU daha pahalı, en ucuzu Epic görünüyor ve zam alma ihtimali var dediğin kısma katılıyorum. Benim de tahminimce indirimlerden sora zamlanabilir. Diğer oyunların da ihtimali var Staw Wars ve Dead Space belki almaz ama Alan Wake 2'nin de zamlanacağını düşünüyorum. Önerini dikkate alacam. Oylamada da TLOU baya önde gidiyo
Dead space zam almaz alsa bile max 100 TL alır, jedi survivor da zam almaz, amacın sadece bir defa oynamak ise bu iki oyunu aylık üyelikle oynayabilirsin. Dediğin gibi alan wake 2 zam alabilir ama açıkcası benim tercihim tlou olurdu ikisi arasında, alan wake 2 çok kafa açıyor özellikle aradığın şey relax ve akıcı bir oyun deneyimi ise tercihin tlou olsun bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,945
Üyeler
164,222
Son üye
Bilalardic
Top Bottom