Neler Yeni

epic gamesin bu kadar sistem kullanması normal mi?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
1622308165702.png

değerler bu şekilde sadece gta5 iniyor. % 14 gpu kullanması normal mi? Bu konuyu açmamın sebebi epicin mining yaptığı söylentileri.
r3 3200g 16gb ram vega 8

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Alıntıyı görüntüle
değerler bu şekilde sadece gta5 iniyor. % 14 gpu kullanması normal mi? Bu konuyu açmamın sebebi epicin mining yaptığı söylentileri.
r3 3200g 16gb ram vega 8
Şahsen miningin daha fazla sistem kullancağını düşünüyorum fakat bellek ve cpu kullanımı normal ama gpu kullanımı cidden saçma benim sana önerim oyunun indiği zaman direk EpicGamesLauncheri bilgisayarından kaldır için rahatlasın.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen miningin daha fazla sistem kullancağını düşünüyorum fakat bellek ve cpu kullanımı normal ama gpu kullanımı cidden saçma benim sana önerim oyunun indiği zaman direk EpicGamesLauncheri bilgisayarından kaldır için rahatlasın.
zaten her zaman kapalı sadece gta için açtım.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Arkada oyun felan indiriyormuydu? Güncelleme felan yapıyorsa işlemci kullanır.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
zaten her zaman kapalı sadece gta için açtım.
Forumlara ve konulara baktım bu sorunu herkes yaşıyor indirme açıkken kullanıyormuş sadece sanırım fakat çözümünü bulamadım maalesef.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle
r3 3200g 16gb ram vega 8
epic sistemi gereğinden fazla yoruyor normal değil bende'de aynı işim bittiğinde hemen kapatıyorum.
Cahhhhpture.PNG

steam şu anda açık ama ölü gibi hiçbir şey kullanmıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dosyaları işlemek ve yazmak normalde işlemcinin görevi ama sende ekran kartı kullanılmış. Ben indirirken böyle bir sorun yoktu ama bilemedim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Steamci tiplerin boş çamur atma çabaları, epic sürekli beleş oyun veriyor bir şimdi mi dolandırası geldi ?
Epici sevmem. Steam fanboyuyum. Ancak burada bir sorun yok bence. Steam de epic kadar olmasa da sistemi bu kadar kullanabiliyor. Oyun platformlarinin hepsi böyle zaten.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar ne miningi ya? Neler saçmalıyorsunuz? Epic ab nin sadece fortnite gelirlerine bakarsanız paraya ihtiyacı olmayacağını anlarsınız. Ne yapsın sizin bilgisayarlarınızı koskoca şirket.

Top Bottom