HİT_GOOSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,100
Forum kuralları kural 12Çööpppp
12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Forum kuralları kural 12Çööpppp
Evet yaOlum ya ben Cyberpunk 2023 Vergi Time Edition bekliyordum.
Anlayın şunu artık RDR2 vermeyecek. Oyun çok satıyor şuanda. Gta 5 gibi artık unutulmaya başlarsa verirler yoksa beklemeyin bile.ver artık şu rdr 2 yi
Ver artık şu gta6'yı epic gamesAnlayın şunu artık RDR2 vermeyecek. Oyun çok satıyor şuanda. Gta 5 gibi artık unutulmaya başlarsa verirler yoksa beklemeyin bile.
Belki de son oyun olarak vereceklerdir ( tahmin ).Fall Guys beklerken, bu olmadı be Epic...
Bence Amogus vermek yerine Fall guys verdeydi daha iyi olurduFall Guys beklerken, bu olmadı be Epic...
This War of Mine'ı yapan ekip geliştirdi genel olarak bir topluluğu dondurucu soğukta hayatta tutmaya çalıştığımız detaylı bir oyun.bu oyun age of empires ice cube edition gibi bir şey mi? nasıldır? nedir? ne değildir?
Valla ben de northgard almıştım bunun yerine bi tık sardı. Frozenheim diye bir oyun var onu da almayı düşünüyorum bi bak istersen.Steam'de almayı düşünüp almadığım, yerine gidip Northgard aldığım oyun. Bi denemiş olurum![]()