Epic gamestan hangi hikayeli oyunları oynayabilirim

Reaksiyon skoru
2
bu aralar aşırı fazla hikayeli oyunlar oynamak istiyorum aklıma çeşit gelmiyor 1.şahıs oynayabileceğim aklınıza gelen birden fazla hikayeli oyun varsa söylerseniz sevinirim (epic gamestan alacam)

Soma, oynadığım hikayesi en iyi oyundur. Epicte 9,80 TL.

Pek oyun bilgim yok ama gta olur korku olarak outlast efsane assasins creed hitman unchertad

bu aralar aşırı fazla hikayeli oyunlar oynamak istiyorum aklıma çeşit gelmiyor 1.şahıs oynayabileceğim aklınıza gelen birden fazla hikayeli oyun varsa söylerseniz sevinirim (epic gamestan alacam)
Metro serisini oyna aşırı iyi oyun 3 oyunu var

1. şahıs olarak far cry 3, metro serisi, crysis, battle field 1, stalker 2, dying light 2
3. şahıs olarak gta4, rdr2, tlou 1 ve 2, elden ring, mafia: definitive edition, detroit:bh, resident evil 4, heavy rain,
the walking dead 1, twd 2, twd a new frontier, twd final
bide mount and blade bannerlord var onda kendi hikayeni kendin yazıyorsun baya güzel bir RPG oyunu

hocam kendini neden 1.şahıs olarak sınırlıyorsun dying light 1 ve 2 disco elysium bg3 the last of us black myth wukong bunlar baya iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri