Yardım Epic games'te hangi hitman versiyonunu almalıyım?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Hitman'in 3 oyununu da almak istiyorum ve world of assasination diye birleştirildi ama Epic games'te deluxe edition 769TL yani maalesef ki indirime girmemiş, ana oyun ise 167 lira gözüküyor ama temel oyun bence sıkıcı olabilir ya da çabuk bitebilir o yüzden sizce hangi DLC'leri almalıyım ya da paket halinde bir şeyler var mı? (Deluxe edition niye indirimde değil onu anlamıyorum)

Hitman'in 3 oyununu da almak istiyorum ve world of assasination diye birleştirildi ama Epic games'te deluxe edition 769TL yani maalesef ki indirime girmemiş, ana oyun ise 167 lira gözüküyor ama temel oyun bence sıkıcı olabilir ya da çabuk bitebilir o yüzden sizce hangi DLC'leri almalıyım ya da paket halinde bir şeyler var mı? (Deluxe edition niye indirimde değil onu anlamıyorum)
Hitman 3 al ben oynamıştım içinde 1 2 ve 3 ün görevleri var 3ün grafiğiyle oynayabiliyorsun ama bahsettiğim şey dediğin deluxe edition mu acaba

Hitman 3 al ben oynamıştım içinde 1 2 ve 3 ün görevleri var 3ün grafiğiyle oynayabiliyorsun ama bahsettiğim şey dediğin deluxe edition mu acaba
Hocam 3 oyun da world of assasination diyerekten birleştirildi yani ayrı alınmıyor ama 3.oyunun DLC'leri ayrı 2.nin ayrı falan satılıyor o yüzden baya bi kafam karıştı ve hangileri ek görev veya hikaye genişletmesi sunuyor onu da bilmiyorum. Gidip boş yere kıyafet paketine para harcamıyım diye sormuştum.

Hocam 3 oyun da world of assasination diyerekten birleştirildi yani ayrı alınmıyor ama 3.oyunun DLC'leri ayrı 2.nin ayrı falan satılıyor o yüzden baya bi kafam karıştı ve hangileri ek görev veya hikaye genişletmesi sunuyor onu da bilmiyorum. Gidip boş yere kıyafet paketine para harcamıyım diye sormuştum.
İndirimde 167 TL olan World of Assasination'ı alın. Sıradan paketlere bi bakalım.
Episode Sapienza: sadece Sapienza bölümü alınmaz
Part One: sadece Hitman I bölümleri alınmaz
Deluxe Edition: World of Assasination + 2 yeni bölüm + 2 sniper bölümü + 7 Deadly Sins DLC + oyun içi kozmetik 769 TL'ye alınmaz
ana paketler bunlardı.

Ek DLC paketleri ise:
Deluxe Pack: 2 yeni bölüm + 2 sniper bölümü + 7 Deadly Sins DLC indirimde ek içerik için üstüne bu 160 TL'ye alınabilir.
Hitman 2 Expansion Pass: Bunu tam çözemedim 37 TL Hitman I ve II bölümleri diyor ancak W.O.A. paketinde olması lazım bu Hitman 3 için ek gibi.
oyun içi kozmetik paketleri var onları belirtmedim.

Öncelik World of Assasination ve üzerine isterseniz Deluxe Pack DLC'si alabilirsiniz. Deluxe Editiondan çok ucuza o paketin en önemli içeriklerini almış olursunuz. Hitman 2 Expansion gerekmemesi lazım ancak oyun içinde bölümler eksikse alınabilir Fiyat olarak hala uyguna gelir.

@Prmy çok sağ olun hocam, oyuna para ödeyip birde deluxe yükseltmesine ayrı para ödemek biraz gereksiz, keşke deluxe versiyonu indirimde olsa ama bu ikisini aldıktan sonra ek hikaye paketli var mı diye bakarım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Geri