talhabkr
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 793
Kartı internete kapa1 saat önce epic gamesten gta 5 aldım indirdim açtım oynuyordum bi baktım iş bankasından ödediğim ücret çekilmemiş ama oyun hala açılıp kapanıyor rockstara giriş yapıyorum giriyor bişey olur mu Alıntıyı görüntüle
Kimse görmeden kimse görmeden hocam hayırlı olsun1 saat önce epic gamesten gta 5 aldım indirdim açtım oynuyordum bi baktım iş bankasından ödediğim ücret çekilmemiş ama oyun hala açılıp kapanıyor rockstara giriş yapıyorum giriyor bişey olur mu
Parayı Sonradan Çekecek. Bendede Olmuştu1 saat önce epic gamesten gta 5 aldım indirdim açtım oynuyordum bi baktım iş bankasından ödediğim ücret çekilmemiş ama oyun hala açılıp kapanıyor rockstara giriş yapıyorum giriyor bişey olur mu
bende de bir ara böyle olmuştu sonra çekiyor1 saat önce epic gamesten gta 5 aldım indirdim açtım oynuyordum bi baktım iş bankasından ödediğim ücret çekilmemiş ama oyun hala açılıp kapanıyor rockstara giriş yapıyorum giriyor bişey olur mu
Bilmiyorum ben de iş kullanıyomİş bankasından başka banka yapıyor mu bunu ilk defa böyle bir şey yaşadım