asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,658
ben god of war ragnarok ve spiderman remastered çektim baya efsane fiyat 2 ürünooooo saol
ben god of war ragnarok ve spiderman remastered çektim baya efsane fiyat 2 ürüngeçen yılbasında aaa kailte oyunları toplamıstım iykide almısım bakalım bu sene neler var steam dolara döndükten sonra full burdan alıyom aaa kalitedeki oyunları valla
Jedi survivor, Spider man Miles Morales, Outlast Trials, CP 2077, S.S Kill The Justice League fiyatları güzel.Yılbaşı Tatili İndirimi
baya güzel indirimler var
kingdom come ve ghost of tsushima 900 tl birde %20 indirim var alıcam ben ragnarokuda alıcam diğer oyununu sevmiştimben god of war ragnarok ve spiderman remastered çektim baya efsane fiyat 2 ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben god of war ragnarok ve spiderman remastered çektim baya efsane fiyat 2 ürün
Alıntıyı görüntüle
2 oyundan gelen
kcd2 kaçırma çok güzel oyun.kingdom come ve ghost of tsushima 900 tl birde %20 indirim var alınıcam ben ragnarokuda alıcam diğer oyununu sevmiştim
Fm26 ya gelir diyolardı gelmemiş epicte gelmediyse steam indirimlerinde de mi gelmeyecek kesin? bi yüzde 20 gelir diyodum.Yılbaşı Tatili İndirimi
baya güzel indirimler var
outlas tek cekılmıyor sürekli aynı şeyler dönüyor oyunda ve çekilmez hale geliyor sarmadı beni ama oynu zorda olsa bitirdimJedi survivor, Spider man Miles Morales, Outlast Trials, CP 2077, S.S Kill The Justice League fiyatları güzel.![]()
gecen steamde ucretsız denemesi vardı 3-4 saaat oynadım ama çok diyalog var ısınamadım alsammı almasammı acabakcd2 kaçırma çok güzel oyun.![]()
ben god of war 2018 i çok sevmiyorum ragnarok daha iyi bence üstüne spiderman reamster baya iyi fiyat üstüne epic iadesi ile 2 oyun 1000 tl ye gelmiş oldukingdom come ve ghost of tsushima 900 tl birde %20 indirim var alınıcam ben ragnarokuda alıcam diğer oyununu sevmiştim
fm26 xbox gamepass pc de olması lazım ya eger fiyatı çok yüksek ise 1 aylık pass al oynaFm26 ya gelir diyolardı gelmemiş epicte gelmediyse steam indirimlerinde de mi gelmeyecek kesin? bi yüzde 20 gelir diyodum.