Epic mi alsam veya steam alsam çok kararsız kaldım

Hasancntz

80+
Reaksiyon skoru
106
iyi forumlar iyi günler diliyorum .Yakın zamanda boderlands 4 ve bf6 (para kalırsa bf6 alıcam)alma niyetim var ama çok kararsız kaldım fiyatlar steam çok uçuk fiyatlar var boderlans 4 sd editon epicte 4,680 tl ama steam ise 140 dolar güncel kur 5.850 tl geliyor .Aynı olay bf6 aynı olay epicte 3600 tl steam ise 100 dolar güncel kurla 4170 tl yapıyor (büyük ihtimalle bf6 sonra alıcam kış indirmleri ve yahut 4 dolar düştügü zaman:D).
-ek olarak epic games %20 para iadesi veriyor( onla başka oyun alabiliyorsunuz diye duydum)
-ben bd4 arkadaş grubumla oynaycımıgdam dolayı onlar steam alsalar ben epic alsam sıkıntı olur mu birlikte oynayabilir miyiz yoksa sıkıntı olur mu .
***boderlands 4 opti sorunu var yazıyor ben pc demo oynadıgımda pek sıkıntı yaşmadım sadece ram 16 gb onda bir sıkıntı olur mu.(ona göre ram upgrade yapıcam)
Şimdiden teşekkür ediyorum yazım hatası ve sorun çok fazla oldugu için kusura bakmayın:D

iyi forumlar iyi günler diliyorum .Yakın zamanda boderlands 4 ve bf6 (para kalırsa bf6 alıcam)alma niyetim var ama çok kararsız kaldım fiyatlar steam çok uçuk fiyatlar var boderlans 4 sd editon epicte 4,680 tl ama steam ise 140 dolar güncel kur 5.850 tl geliyor .Aynı olay bf6 aynı olay epicte 3600 tl steam ise 100 dolar güncel kurla 4170 tl yapıyor (büyük ihtimalle bf6 sonra alıcam kış indirmleri ve yahut 4 dolar düştügü zaman:D).
-ek olarak epic games %20 para iadesi veriyor( onla başka oyun alabiliyorsunuz diye duydum)
-ben bd4 arkadaş grubumla oynaycımıgdam dolayı onlar steam alsalar ben epic alsam sıkıntı olur mu birlikte oynayabilir miyiz yoksa sıkıntı olur mu .
***boderlands 4 opti sorunu var yazıyor ben pc demo oynadıgımda pek sıkıntı yaşmadım sadece ram 16 gb onda bir sıkıntı olur mu.(ona göre ram upgrade yapıcam)
Şimdiden teşekkür ediyorum yazım hatası ve sorun çok fazla oldugu için kusura bakmayın:D
Çok uzun yazmoşsın okumaya erindim ama ilerde hesap satıcaksan epiclerin pek değeri olmuyor steam daha iyi olur

pek satmaya niyetim olmaz . uzun yazmamdaki sorun içinse özür dilerim :(
Uzun yazmanız bir sorun değil hakkınız ben teldeyim telde olunca ayrı bir uzun geldi ondan okumadım yanlış anlamayın.

Borderlands serisini severim ama o kadar para mı verilir? Şimdi alıp oynama ileride bedava bile dağılıtılır. Başka oyun al.

Sıkıntı olmaz epic daha ucuzsa epicten alın beraber oynarsınız

Borderlands serisini severim ama o kadar para mı verilir? Şimdi alıp oynama ileride bedava bile dağılıtılır. Başka oyun al.
şu an oyun kıtlıgı içersindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı olmaz epic daha ucuzsa epicten alın beraber oynarsınız
benim arkadaşlar steam almışlarda inşlh bir sıkıntı olmaz

Steamden alırsanız EA app zorunluluğu kalkıyor ama epicten alırsanız ea appinde açılmasını bekliyeceksiniz.

paylaşımlı hesaptan oynarsın

oyun kıtlıgı dedim pc şu an oynayacak bir oyun yok aldıgım oyunların hepsini bitirdim
130 dolar bd4 alınmaz. İndirimden başka oynamadığın oyunlardan al. Bd4 fiyatı düşer o zaman alırsın. Yeterince beklersen epic games bedava bile verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,281
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri