Epic ve Last of Us Çökmeleri ve İndirmedeki Sorunlar HK.

İNFİTAR

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba,

Beyler Epic üzerinden The Last Of Us I satın aldım (Deluxe E.) ( PC ), Oyunu indirdim (77gb fln), sonra 4. yada 5. bölümde oyun birden dondu ve Hata Raporu Sayfası karşıma çıktı (Naughty Dog Hata Bİldirim Penceresi). Bir daha oyun kendine gelmedi. Sonra bir uyarıdan sonra epic oyunun yükleme doğruluğunu kontrol etmemi istedi, kontrol akabinde kendi bişeyler indirmeye başladı ama aman Allahım, biri bitiyor diğeri başlıyor, zaten 65gb fln indirmişti, biter bitmez bi 13gb lık dosyaya başladı, o bitti bi 11gb lık daha! o bitti bi 5gb lık daha, o bitti bi 13gb lık daha, dedim bu mala bağladı! tüm gün indiriyoz olmuyor fln, kaldırdım oyunu baştan indirdim, bu sefer açıldı, 5 dk oynadım gene Naughty Dog Hata Rapor sayfası çıktı, gene oyun ondan sonra açılmadı, yükleme doğrulama yağtığımda; bu sefer gene 65gb lık bişey indirmeye başladı, tabi bu arada diske bakıyorum 70gb lık boş alan oluşmuş, yani o 65 liği indirmeden öncede bi kısım büyük dosyayı siliyor oyun klasöründen.

Şimdi tekrar kaldırdım ve tekrar baştan indiriyorum, epic destek talebi oluşturdum ama umutsuzum. Oyundaki bu çökme ve indirmedeki bu hamsamalaklık neyden oluyor, ne yapmam gerek desteklerinizi rica ederim.

Sistemim: R 7 5800X3D, RX6700XT, 4X8 32GB TRIZENTZ RAM, B550 GAMING PLUS ANAKART

Ekler

• 1749231342174.webp
    1749231342174.webp
    828 bayt · Hit: 17
Son düzenleme:
Merhaba, Epic'den zamanında aynı oyunu oynayıp bitirmiştim, herhangi bir sorun olmamıştı. Ana ekranda ara ara "shader" yüklemeleri filan oluyordu, o biraz can sıkıcıydı. Yüklenmesini bekleyip öyle başla oyuna.

Oyunlar ara ara crash verir yalnız sizdeki gibi devasa bir dosya boyutunun silinmesi tuhaf olmuş, hiç başıma böyle bişi gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,623
Üyeler
186,215
Son üye
Forquesty
Geri