Epomaker.com güvenilir mi??

slane

80+
Reaksiyon skoru
0
Epomaker üzerinden Ajazz AK820 Pro klavyesini almayı düşünüyordum güvenilir olup olmadığını anlayamadım size sormaya karar verdim.
Sipariş ederken kargo ücretsiz diyor ve ne kadar vergi alacağını göstermiyor sonradan bir ücret isteyip ürün gümrükte kalma gibi bir sorun olur mu? Ve iade gibi bir durum olursa bir sorun yaratırlar mı?

epomaker sıkıntı çıkarmaz ama gümrük çıkartıyor. aliexpressten al epomaker store var 2300 liraya falan geliyor 65 dolar vergi dahil epomakerdan alırsan emin ol 5 dolardan fazla vergi kesin çıkar
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
2.162,19TL | Ajazz AK820 Pro 75% conta monte Bluetooth 5.1/2.4G kablosuz/tip-c Mac için TFT ekranlı kablolu mekanik klavye/Win

adamlar bedava klavye gönderdi parasını verdiğini de gönderirler herhalde. ama arkadaşın da dediği gibi vergi çıkıyor o da biraz ptt'ye bağlı vergiyi kafalarına göre belirliyorlar

epomaker sıkıntı çıkarmaz ama gümrük çıkartıyor. aliexpressten al epomaker store var 2300 liraya falan geliyor 65 dolar vergi dahil epomakerdan alırsan emin ol 5 dolardan fazla vergi kesin çıkar
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
2.162,19TL | Ajazz AK820 Pro 75% conta monte Bluetooth 5.1/2.4G kablosuz/tip-c Mac için TFT ekranlı kablolu mekanik klavye/Win
o zaman aliexpressden alınca gümrük ile uğraşmama gerek kalmıyacak değil mi anladığım kadarıyla ilk defa yurt dışından bi şey alacağım

o zaman aliexpressden alınca gümrük ile uğraşmama gerek kalmıyacak değil mi anladığım kadarıyla ilk defa yurt dışından bi şey alacağım
evet aliexpresse adresini tcni giriyorsun onlar gümrükle uğraşıyor ödeme esnasında vergiyi ödüyorsun kargon gümrükten geçince de mesaj gelir ptt teslim aldı diye epomaker kargoyu alıcı ödemeli aliexpress satıcı ödemeli yolluyor gibi

Whatgeek ten alabilirsin genelde vergi çıkmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,567
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri