600 tl vergide gelmesin hocamİkinci hesaba bu geldi.
Nasil alıyoruz?
Epomaker EP-01 Cable
BORN TO WIN As a professional mechanical keyboard maker, EPOMAKER truly understand how important each accessory is. The cable is nevertheless neglected sometimes, thus we are bringing a brand new idea of custom mechanical keyboard to you. Get EPOMAKER EP-01 and give your keyboard a superb look...epomaker.com
hocam ben bunu kullandım teşekkür ederim ama tc falan istemedi nasıl gelecek anlamadımTC6YD5PY61JN RETRO GREEN KEYCAPS
tc no girdiniz mi siz
Almam geri gider600 tl vergide gelmesin hocam
Hayırhocam ben bunu kullandım teşekkür ederim ama tc falan istemedi nasıl gelecek anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tc no girdiniz mi siz
KS shipping diyor destekçi olmayanların siparişi iptal olacakmış o ne demek
Ödemeyi nasıl yaptınız acaba ? banada bundan çıktı ama hangi kartla vs nası alabilirimKonu için cok teşekkürler kanka gümrük vergisi max 1k gelse 1150 ye almış olurum yine free sanki hiç bilmiyorum gümrük vergi işlerini gelince görürüz
Alıntıyı görüntüle
sepete ekle ürünü kuponu uygula check outa git oluyor, da vergisi çıkar mı bunun?İkinci hesaba bu geldi.
Nasil alıyoruz?
Epomaker EP-01 Cable
BORN TO WIN As a professional mechanical keyboard maker, EPOMAKER truly understand how important each accessory is. The cable is nevertheless neglected sometimes, thus we are bringing a brand new idea of custom mechanical keyboard to you. Get EPOMAKER EP-01 and give your keyboard a superb look...epomaker.com
Hacı banada çıktı ürünün linkini atsanda alsak bulamadım.