Elbette gümrük vergisi olur fakat ne kadar olur bilmiyorum bana da keycaps çıktı fakat vergi çıkacağı için söylemedimHarbiden gümrük vergisi vs. olur mu bunda aldık ama sıkıntı yaşamayalım bilen aydınlatırsa iyi olur
Elbette gümrük vergisi olur fakat ne kadar olur bilmiyorum bana da keycaps çıktı fakat vergi çıkacağı için söylemedimHarbiden gümrük vergisi vs. olur mu bunda aldık ama sıkıntı yaşamayalım bilen aydınlatırsa iyi olur
kablo çıktı bana en fazla 100 tl vergi veririm , ödeme zorunluluğumuz yok değilmi ilk defa yurt dışı alışverişi yapıyorumElbette gümrük vergisi olur fakat ne kadar olur bilmiyorum bana da keycaps çıktı fakat vergi çıkacağı için söylemedim
kanka benim yapıkredide discover logolu kartım var oradan yaptım direkt aldı ödemeyiÖdemeyi nasıl yaptınız acaba ? banada bundan çıktı ama hangi kartla vs nası alabilirim
ben nasıl alabilirim öneri verebilir misin bide ks standart shipping mi normal standart shipping mi 5 dolar farkla ?kanka benim yapıkredide discover logolu kartım var oradan yaptım direkt aldı ödemeyi
bana klavye çıktı fakat kodu kopyalayamadan yanlıslıkla kapattım ne yapmam gerekKlavyeyi 176 TL'ye aldık bakalım. Gelecek mi gelmeyecek mi göreceğiz .
Klavye için yaz bunu kodların hepsi aynı. İndirim yapıyor. 5X5M1SCW2CYSb
bana klavye çıktı fakat kodu kopyalayamadan yanlıslıkla kapattım ne yapmam gerek
hadi bakalım sağolKlavye için yaz bunu kodların hepsi aynı. İndirim yapıyor. 5X5M1SCW2CYS
valla ks dediği şey premium gibi bir şey herhalde ben 5 dolar olanı seçtim sorun cıkmasın diye 150 lira bişi değil verilir de papara tarzı kartlar geçiyor mu acaba hiç bilmiyorum ne kartları geçiyorben nasıl alabilirim öneri verebilir misin bide ks standart shipping mi normal standart shipping mi 5 dolar farkla ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende işbankası ziraat halkbankası nays kartları var
Hocam ben iş bankasıyla ödeme yaptım hiçbir şeyini açmamıştım sıkıntı çıkmadı.Heralde kartın içinde 5dolar gibi bir fiyat olsa yetervalla ks dediği şey premium gibi bir şey herhalde ben 5 dolar olanı seçtim sorun cıkmasın diye 150 lira bişi değil verilir de papara tarzı kartlar geçiyor mu acaba hiç bilmiyorum ne kartları geçiyor