❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

Elbette gümrük vergisi olur fakat ne kadar olur bilmiyorum bana da keycaps çıktı fakat vergi çıkacağı için söylemedim
kablo çıktı bana en fazla 100 tl vergi veririm :D, ödeme zorunluluğumuz yok değilmi ilk defa yurt dışı alışverişi yapıyorum

kanka benim yapıkredide discover logolu kartım var oradan yaptım direkt aldı ödemeyi
ben nasıl alabilirim öneri verebilir misin bide ks standart shipping mi normal standart shipping mi 5 dolar farkla ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende işbankası ziraat halkbankası nays kartları var

bana kablonun kodu çıktı. isteyen alabilir. vergi mergi derken boş beleş para harcamış olurum. klavye çıksa alırdım belki.
kod: BJT17QR47JXJ

Vergiyi 600 den aşağı beklemeyin

Klavyeyi 176 TL'ye aldık bakalım. Gelecek mi gelmeyecek mi göreceğiz :D.

b

bana klavye çıktı fakat kodu kopyalayamadan yanlıslıkla kapattım ne yapmam gerek
Klavye için yaz bunu kodların hepsi aynı. İndirim yapıyor. 5X5M1SCW2CYS

ben nasıl alabilirim öneri verebilir misin bide ks standart shipping mi normal standart shipping mi 5 dolar farkla ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende işbankası ziraat halkbankası nays kartları var
valla ks dediği şey premium gibi bir şey herhalde ben 5 dolar olanı seçtim sorun cıkmasın diye 150 lira bişi değil verilir de papara tarzı kartlar geçiyor mu acaba hiç bilmiyorum ne kartları geçiyor

valla ks dediği şey premium gibi bir şey herhalde ben 5 dolar olanı seçtim sorun cıkmasın diye 150 lira bişi değil verilir de papara tarzı kartlar geçiyor mu acaba hiç bilmiyorum ne kartları geçiyor
Hocam ben iş bankasıyla ödeme yaptım hiçbir şeyini açmamıştım sıkıntı çıkmadı.Heralde kartın içinde 5dolar gibi bir fiyat olsa yeter

EP-01 Kablo kodu isteyen kullansın BJT17QR47JXJ

Geri