O da iyimiş hocam hayırlı olsunBen ücretsiz kargoyu seçtim diye siparişim iptal olmasına rağmen 30lu switch gönderilmiş 125tl vergi çıktı bugün teslim aldım
keycap geliyor bana ama enter tuşu farklı olduğu için kullanmayacağım isteyen varsa özelden teklif atsın banaHacı 40 dolarlık keycapsleri iptal edip 4 dolarlık tuş sökücüyü kargolamışlar Hayat bitti
buyuk enterli degil di mi hocamkeycap geliyor bana ama enter tuşu farklı olduğu için kullanmayacağım isteyen varsa özelden teklif atsın bana
hayır değilbuyuk enterli degil di mi hocam
Çok iyikeycaps'e 120tl
switch'e 75tl vergi çıktı
hepsini iptal etmediler mi bunlarınücretsiz kargolu olup klavyesi gelen var mı acaba
birisi siparişim iptal edilmesine rağmen 30 lu switch yollamışlar yazmıştı da onun gibi vakalar var mı diye merak ettim yok herhalde cevap gelmediğine göre herhalde klavyeyle birlikte almıs klavyesi yollanmayıp o yollanmış ilk okuduğumda böyle düşünmemiştimhepsini iptal etmediler mi bunların
Ben bununla gidip pttde isyan çıkartmaz mıyım? 1009 TL niye bana çıktı **************Alıntıyı görüntüle
beyler klavyeye bukadar vergi geldi bana
8 GÜNDÜR GÜMRÜKTE BEKLİYOR BİR SORUN OLABİLİR Mİ ACABA ?Kargosu hala gümrükte bekleyen var mı?
Banada 913 tl çıktı 45 dolarlık klavyeye 90 yazmışlar. Ve firma üstüne 15 dolar yazmış.Ben bununla gidip pttde isyan çıkartmaz mıyım? 1009 TL niye bana çıktı **************
Yok hocam yavaş gümrük.Kargosu hala gümrükte bekleyen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 GÜNDÜR GÜMRÜKTE BEKLİYOR BİR SORUN OLABİLİR Mİ ACABA ?