Neler Yeni

EPOS | Sennheiser GSP 670 Wireless 7.1 Kullaklık hakkında

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

EPOS | Sennheiser GSP 670 Wireless 7.1 Kullanan varmıdır aranızda , yada bu kullaklığın TR de bi incelemesi varmıdır rast gelemedim pek

sennheiser ise iyidir bence ama sennheiser gaming markası olmadığı içinde bi şüphem var açıkçası bütçen ne kadar kulaklık için ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
Bizim ülkede pek satılmıyor bunlar bulman zor olur.
yok sennheiser kulanan oyuncular var ama bu wirelles versiyonunu hiç görmedim denk gelmedim o yüzden sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yorumu bekliyorsun ki?
4k fiyatı olan bir kulaklık kötü değildir heralde.
yani bir ürünün fiyatı 4k ise ben bunu araştırmak isterim bu hakkım değilmidir ? sonuçta 4k veriyosun belki bi sorunu vardır , belki aynı fiyat klasmanında daha iyi bi marka vardır ?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
yok sennheiser kulanan oyuncular var ama bu wirelles versiyonunu hiç görmedim denk gelmedim o yüzden sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani bir ürünün fiyatı 4k ise ben bunu araştırmak isterim bu hakkım değilmidir ? sonuçta 4k veriyosun belki bi sorunu vardır , belki aynı fiyat klasmanında daha iyi bi marka vardır ?
Yoktur.
Zaten tr de bulunan bir ürün değil.
O yüzden pek bilinmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
sennheiser ise iyidir bence ama sennheiser gaming markası olmadığı içinde bi şüphem var açıkçası bütçen ne kadar kulaklık için ?
bütçe 3-4k arası ama wirelles tarzı aradığım için şuanda önüme tek tük marka tercihleri cıkıyor bende araştırıyorum işte

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bütçe 3-4k arası ama wirelles tarzı aradığım için şuanda önüme tek tük marka tercihleri cıkıyor bende araştırıyorum işte
knk şu videoyu bi izle istersen ingilizcen iyi değilse altyazılardan otomatik çevir i seç bazı yerlerde hatalar olur ama anlaşılır yinede

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
habil pehlivan
knk şu videoyu bi izle istersen ingilizcen iyi değilse altyazılardan otomatik çevir i seç bazı yerlerde hatalar olur ama anlaşılır yinede
sanırım linki atmayı unutun ? :D (yada ben göremedim )

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom