Rehber Erazer Deputy 15 P1 MD62764 ÖNİZLEME

Popüler olan ürünü yüksek fiyattan kitliyorlar işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 45bin.

Merhabalar detaylı inceleme değil merak eden arkadaşlar için açtım konuyu ve en azından detaylı değil sadece benim gözlemlediğimi aktaracağım;
Benim alma sebebim ihtiyaçtan vesaire değil fanatiğide değilim sadece nedense laptop arayışına girmiştim, bu fiyat etiketi ve donanıma bakarak aldım evet bazı laptoplar donanım ve fiyatına bakarak alınmamalı markada önemli bir yerde markadan kastım malzeme kalitesi ve paranın karşılığında ne aldığın önemli .

Ben bu laptobu Asus TUF laptop ile kıyaslayınca:
- Fiziksel olarak kalite farkını gördüm Asus TUF kasa, klavye, ışıklandırma ve tasarım olarak bu laptoptan çok önde Asus estetik yapı olarak erazerdan farklı hissettiyor.
-Ekran parlaklıkları bence aynı çok büyük ihtimal ikiside 250nt ondan dolayı bir farklılık göremedim
- Erazerin fan sesi Asustan daha temiz çıkıyor ve rahatsız edici boyutta değil tam örnek verecek olursak Asus fön makinesi sesi çıkartırken Erazer onun yanında daha hafif tonda kalıyor.
-Erazer fiyat olarak bence daha makul bir seviyede,
- Asusun ve Erazer benzer arayüzle kullanım sağlıyor birçok laptop markasında bunu görmedik ama erazerde var klavye ışık aydınlatma ekran filtresi ve pil yüzdesini kısıtlayarak uzun batarya özellikle beni laptoba bağlayan özellikler.
Bu arada Isı ve sogutma konusunda Asustan kullandığım modelinden iyi.Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanınız...

Öe

Mecbur bırakanlar utansın 😀
15IRX10 serilerinde sorun yok diyorlar.
Reis vallaya umarim yokturda alanlar tekrar sorun yasamaz erazerda en azindan kronik sorun yok diye aldim ben ve islemcisi isinan bir işlemci değil biraz gücü düşük ama zaten 144 hz ekranda fps oyunlarında144 fps alsan bile yeter benjm için önemli olan gpu ve oda gayet iyi ve baya baya f/p

Reis vallaya umarim yokturda alanlar tekrar sorun yasamaz erazerda en azindan kronik sorun yok diye aldim ben ve islemcisi isinan bir işlemci değil biraz gücü düşük ama zaten 144 hz ekranda 144 fps alsan bile yeter benjm için önemli olan gpu ve oda gayet iyi ve baya baya f/p
İşlemci önbelleği 12 mb biraz düşük online oyunlarda bi tık sorun yaratır.

Öyle bir döneme denk geldik ki çok paraya en kalitesiz ürünleri kullanıyoruz. Hindistan Pakistan bizden iyi valla 🤣

İşlemci önbelleği 12 mb biraz düşük online oyunlarda bi tık sorun yaratır.

Öyle bir döneme denk geldik ki çok paraya en kalitesiz ürünleri kullanıyoruz. Hindistan Pakistan bizden iyi valla 🤣
Mecbur hem dolar hemde vergi faktörü var işlemci zaten ben oyle fps takıntım yok zaten hikaye oyunlarında takılırım daha çok yada fc de ve baktım cs valo girerim arada onlar icinde gayet yeterli zaten isinma sorunuda olmaz islemcide 4+4 olduğu için bakalım umarım mutlu eder erazer

Loqa iyi guveniyorsunuz valla
Hocam benim de oyun bilgisayarım var açıkçası bu aralar teleskop ve astrofotografçiliga merak sardım, foto işlemek ve kameranın sisteminde düşündüm bu bilgisayarı da. Bakalım düşmezse almam olur biter

Bu forumdan ve diğer forumdan alan arkadaşların kullanıcı deneyimlerine göre gayet iyi değerler veriyor cihaz fiyatına göre alana arkadaşlara ho

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,439
Üyeler
185,887
Son üye
lowinya
Geri