Rehber Erazer Deputy 15 P1 MD62764 ÖNİZLEME

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,174
Merhabalar detaylı inceleme değil merak eden arkadaşlar için açtım konuyu ve en azından detaylı değil sadece benim gözlemlediğimi aktaracağım;
Benim alma sebebim ihtiyaçtan vesaire değil fanatiğide değilim sadece nedense laptop arayışına girmiştim, bu fiyat etiketi ve donanıma bakarak aldım evet bazı laptoplar donanım ve fiyatına bakarak alınmamalı markada önemli bir yerde markadan kastım malzeme kalitesi ve paranın karşılığında ne aldığın önemli .

Ben bu laptobu Asus TUF laptop ile kıyaslayınca:
- Fiziksel olarak kalite farkını gördüm Asus TUF kasa, klavye, ışıklandırma ve tasarım olarak bu laptoptan çok önde Asus estetik yapı olarak erazerdan farklı hissettiyor.
-Ekran parlaklıkları bence aynı çok büyük ihtimal ikiside 250nt ondan dolayı bir farklılık göremedim
- Erazerin fan sesi Asustan daha temiz çıkıyor ve rahatsız edici boyutta değil tam örnek verecek olursak Asus fön makinesi sesi çıkartırken Erazer onun yanında daha hafif tonda kalıyor.
-Erazer fiyat olarak bence daha makul bir seviyede,
- Asusun ve Erazer benzer arayüzle kullanım sağlıyor birçok laptop markasında bunu görmedik ama erazerde var klavye ışık aydınlatma ekran filtresi ve pil yüzdesini kısıtlayarak uzun batarya özellikle beni laptoba bağlayan özellikler.
Bu arada Isı ve sogutma konusunda Asustan kullandığım modelinden iyi.
1000098761 (1).webp

Bende yeni aldim umarım pişman olmam
dediğim gibi ön inceleme detayına Donanım arşivi videosunda bekliyoruz ben pişman değilim mutluyum performans açısından benim isteklerimi karşıladı.

Ben yeni aldim daha kargoda yarin gelir galiba cs deki isinmalad mükemmel acaba hemen girer girmezmiydi ne kadar oynadınız
dediğim gibi ön inceleme detayına Donanım arşivi videosunda bekliyoruz ben pişman değilim mutluyum performans açısından benim isteklerimi karşıladı.

Ben yeni aldim daha kargoda yarin gelir galiba cs deki isinmalad mükemmel acaba hemen girer girmezmiydi ne kadar oynadınız
10 dk oynadım sayılır 1 el attım 2.oyun. bu arada bir fps sınırlıyor onu intel graphicten çözüyorsunuz bulunsun yorum olarak

Onu nasıl çözdünüz anlatirmisiniz hic bilgim yokta ilk defa laptop aldim

Merhabalar detaylı inceleme değil merak eden arkadaşlar için açtım konuyu ve en azından detaylı değil sadece benim gözlemlediğimi aktaracağım;
Benim alma sebebim ihtiyaçtan vesaire değil fanatiğide değilim sadece nedense laptop arayışına girmiştim, bu fiyat etiketi ve donanıma bakarak aldım evet bazı laptoplar donanım ve fiyatına bakarak alınmamalı markada önemli bir yerde markadan kastım malzeme kalitesi ve paranın karşılığında ne aldığın önemli .

Ben bu laptobu Asus TUF laptop ile kıyaslayınca:
- Fiziksel olarak kalite farkını gördüm Asus TUF kasa, klavye, ışıklandırma ve tasarım olarak bu laptoptan çok önde Asus estetik yapı olarak erazerdan farklı hissettiyor.
-Ekran parlaklıkları bence aynı çok büyük ihtimal ikiside 250nt ondan dolayı bir farklılık göremedim
- Erazerin fan sesi Asustan daha temiz çıkıyor ve rahatsız edici boyutta değil tam örnek verecek olursak Asus fön makinesi sesi çıkartırken Erazer onun yanında daha hafif tonda kalıyor.
-Erazer fiyat olarak bence daha makul bir seviyede,
- Asusun ve Erazer benzer arayüzle kullanım sağlıyor birçok laptop markasında bunu görmedik ama erazerde var klavye ışık aydınlatma ekran filtresi ve pil yüzdesini kısıtlayarak uzun batarya özellikle beni laptoba bağlayan özellikler.
Bu arada Isı ve sogutma konusunda Asustan kullandığım modelinden iyi.Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler bende asustan bu laptopa geçiyorum sipariş dün verildi bakalım

@Nirvana hayırlı olsun hocam.

CS GO test yapılacak, makineyi zorlayacak bir oyun değil. Çok eski laptoplar da açıyor onu.

- 2025 yapımı kaslı oyunları, üst grafik seviyelerinde, bir limit koymadan ve performans modundayken oyna.
- Min. 15dk oynadıktan sonra, MSI Afterburner üzerinden CPU GPU sıcaklık değerlerini paylaş. Böyle 2-3 oyun test et.
- Top noktada iken, Erazer uygulamasından fanlar kaç RPM'de dönüyor, gürültü seviyesi ne kadar rahatsız edici gözlemle.
- Hoparlör, panel ve kasa kalitesi nasıl, cihaz ısındığında klavye el değmeyecek duruma geliyor mu incele vs....

Bu arada biraz fikir vermesi açısından.. Anlatmaya gerek yok her şey ortada

Ekler

• Screenshot_2025-11-12-23-34-42-926_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-11-12-23-34-42-926_com.miui.gallery.webp
    139 KB · Hit: 122
Bu arada biraz fikir vermesi açısından.. Anlatmaya gerek yok her şey ortada
Hocam değerler cok iyi benimki yarin gelecek driverlari nasil hallettiniz ve ben ilk defa aliyorum yapmam gerekenler neler lütfen bana yardımcı olurmusunuz yada video atsanizda olur yardımcı şimdiden teşekkürler 🙂

Hocam değerler cok iyi benimki yarin gelecek driverlari nasil hallettiniz ve ben ilk defa aliyorum yapmam gerekenler neler lütfen bana yardımcı olurmusunuz yada video atsanizda olur yardımcı şimdiden teşekkürler 🙂
Sende kargo teslim tarihi yarın olarakmı gözüküyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,457
Üyeler
185,889
Son üye
HA1990
Geri