Erdoğan gitse,CHP başa geçse ülke düzelir mi?

Ben melih gökçek gelsin demiyorumki zaten.Sadece şunu demek istiyorum:Melih gökçek zamanında nasılsa şimdide öyle ankara.Daha önemli olan seçim vaatleri.Diğer siyasetçiler gibi mansur yavaş da dediği çoğu şeyi yapmadı maalesef.
Hocam ankara hayla aynı değil borçları azaldı daha açık olmaya başladı lütfen koşulsuz şartsız dalmayın şöyle konulara ne melihi ya

Benim şahsi düşüncem hiçbir şeyin değişmeyeceğidir.AKP neyse CHP de aynı benim gözümde.Biri milliyetçilikle atatürkle milleti sömürüyo.Diğeri kardeşlikle dinle milleti sömürüyo.İkiside tonlarca para yiyo.Tek dertleri daha da yükselip daha da çok para yemek.Z kuşağının %90'ı CHP gelip erdoğan giderse ülkenin 5 yıl içerisinde düzeliceğin zannediyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
kemal kılıçdaroğlu nasıl para yiyor

Hocam akp çalıyosa bu sefer chp çalacak.Yine yatırım namına ne yapılabilirki?Çocuk parkı halısaha yaparlar parayı alır geçerler.
Nereden biliyoruz? Denemden bilemeyiz. Şuankini başta tutamayız bence. En azıdan bence tutmamalıyız. CHP' nin adımları daha gerçekçi daha pozitif. Konuştukları bariz daha doğru. Bence ESKİ CHP' ye karşı bir önyargı var halkta. CHP artık o CHP değil bence.

Ben melih gökçek gelsin demiyorumki zaten.Sadece şunu demek istiyorum:Melih gökçek zamanında nasılsa şimdide öyle ankara.Daha önemli olan seçim vaatleri.Diğer siyasetçiler gibi mansur yavaş da dediği çoğu şeyi yapmadı maalesef.
Dediğinize katılmıyorum.Gidip birisi oy ver helikopter verecem dese verecek misin buda o zaman seçim vaatlerinden birisi.Mansur Yavaş yapabileceği işleri vaat ediyor ve yapmaya çalışıyor.Gidip Yardım ihtiyaçı olan ailelere desteğini veriyor eğer çocuğu üniversite sınavına girecekse destekte bulunuyor.Melih Gökçek zamanında bunlar var mıydı hatırlamıyorum.Şahsen ben şu an daha iyi hissediyorum.

Melih gökçekten banane ya.O kadar şeyden lafı cımbızla çekip yorum yapıyosun o.O2
kanka bişey dicem ekrem imamoğlu ve mansur yavaş dünya borcun altına girdi fazlalıkların savurganlıkların gereksiz harcamaların en baştaki soruna cevap vereyim o zaman ben kesinlikle mansur yavaşın ülkeyi kalkındrıcağını düşünüyorum yavaşta olsa

128 milyon aslında kemal kılıçdaroğlu çaldı güzelce de yedi paraları az salla biraz tonlarca paraları yiyen birisi varsa o da erdoğandır

Hocam mansur yavaş geleli ankarada ne değişti?Verdiği seçim vaatlerinden kaçını yaptı?Yüksek miktarda yatırım yapılmış ankaparkı neden kapattı ve yıkmak istedi?Birde burdan bak
Bu mesajınızla ve foruma katılım tarihine baktığımda trol olduğunuzu tespit ettim. Yazık gerçekten ya :D Multisindir sen şimdi.

Geri