Şu an çok riskli değil mi? Piyasa çok vodatil bir uçup kaçıyor sürekli.Dolar'ın topu topuna 2 sene ömrü kalmış. Merkez Banka'sı acilen Bitcoin alması lazım.
Merkez Bankası onu kısa vade için almıyor ki. Alırsa uzun vade için alacak.Şu an çok riskli değil mi? Piyasa çok vodatil bir uçup kaçıyor sürekli.
Bilmediğim için soruyorum
Keşke öyle olmasa ama 4 ay önce 4 tane çeyrek aldım paramı biriktiripDoların daha çok yolu var arkadaşlar bence dolarları satmayın.
Ben 4 ay önce 8 ay önce dolarla aldığım altının birazını kestirip dolar almıştım.
Altın daha çok kar ettirebilirdi ama orada da vardı baya altınım zaten.
Dolar yatırımı oldu hem de arada işime yaradı kullandım o dolarları da.
Demem o ki dolar daha gidecek korkmayın doları olanlar ve dolarla kazananlar.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !!!
Ekonomi konusunda tam bilgim yok o rezerv mevzularını bilmiyorum. Verdiğin bilgi için teşekkürlerMerkez Bankası onu kısa vade için almıyor ki. Alırsa uzun vade için alacak.
Ben üzülmüyorum çünkü artık bu ülkeden baydım.Keşke öyle olmasa ama 4 ay önce 4 tane çeyrek aldım paramı biriktirip
%30 arttı
Daha doğrusu TL %30 azaldı...
Yani üzülüyor insan sacece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekonomi konusunda tam bilgim yok o rezerv mevzularını bilmiyorum. Verdiğin bilgi için teşekkürler
10,53 hocamEurü baya yükseldi. Sabah EnsonHaber gördüm.
Başka memleketimiz yok ki. Ben de buradan yoruldum ve yurdışında eğitim almak istiyorum ama eninde sonunda burası bizim memleketimiz. Üzülmemek elde değil ...Ben üzülmüyorum çünkü artık bu ülkeden baydım.
Sıkıldım, bu sorun böyle devam edecek bana kalırsa.
Zaten çok şükür kazancımız TL ile de değil. Onun için şükür ki rahatız yine.
Ben onu kullanıyorum, üni için zaten hedefim yurt dışı. Altınları alıyorum şimdi. Üniye giderken bozdurup Euro veya Dolar alacağım ve gideceğim.
Artık bıktım bu ülkeden maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10,53 hocam
Hocam şu anda rezervler erimiş halde.Başka memleketimiz yok ki. Ben de buradan yoruldum ve yurdışında eğitim almak istiyorum ama eninde sonunda burası bizim memleketimiz. Üzülmemek elde değil ...
Evet eridi çok haklısın ama ciddi biçimde ümidim var. Almanlar kadar çalışkan bir millet değiliz belki ama Almanya'nın gelişimine bakınca cidden ümidim oluyor.Hocam şu anda rezervler erimiş halde.
Benim öngörüm aynı 2001 krizi gibi bir kriz ve sonrasında hükümet değişimi.
Yeni gelen hükümet muhtemelen ana muhalefet partisi olur. Bu hükümet de düzeltemeyecek bakın görün.
Rezervler boş olduğu için zaten onların da diğer ülkelerden borç teminatı olarak gösterecek bir şeyleri olmayacak.
Yapabilirlerse kendi içimizde bir ekonomi ile başlayıp sonradan dünyaya açılarak olur belki.
O da zor yani.
Bilge bir adam şöyle demişti: Yok dolar 10-15 TL olacak da biz de satıp katlayacaz, e dolar oldu 5TL... ÇOK BEKLERSİNİZ.Ne düşünüyorsunuz?
Alıntıyı görüntüle