Neler Yeni

Erkek Cüzdan Önerisi İstiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Visso 660 olanı kullanıyorum çok iyi aldığımdan beri sıkıntı yok yırtılma vs.

Her bir bölmeye bir kart koyduğumuzda bu cüzdan da yetersiz kalıyor.

hocam benim cüzdanda 14 kart var nasıl yetersiz oluyor :D

Totalde 10 bölüm var, her bölüme bir kart gelecek şekilde kullandığımızda mümkünatı yok 14 kart sığmasına. Mağazada ürünün tüm bölümlerini yazmamış olabilirler mi?
Mümkünse kendi cüzdanınızdaki bilgileri sansürleyip fotoğraf atabilir misiniz?

sey7ullah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
SEYFULLAH KIR
öyle bir cüzdan yok aga hem uygun olsun hem çok bölmesi olsun hem sağlam hemde herşeyi koyunca ince olsun öyle bir şeyin imkanı yok bazı bölmelere 2 kart koyacaksın mecbur

Palo DAYI 👑

80+ Gold
öyle bir cüzdan yok aga hem uygun olsun hem çok bölmesi olsun hem sağlam hemde herşeyi koyunca ince olsun öyle bir şeyin imkanı yok bazı bölmelere 2 kart koyacaksın mecbur
Harbi okadar karti hangi cüzdana koysan şişkin durur birde nakit para var :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Visso 660 olanı kullanıyorum çok iyi aldığımdan beri sıkıntı yok yırtılma vs.
6 kart, 1 kimlik, 1 ehliyet + sevdiklerimin vesikalıkları rahat sığar mı hocam? Modeli oldukça beğendim çok şık duruyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
6 kart, 1 kimlik, 1 ehliyet + sevdiklerimin vesikalıkları rahat sığar mı hocam? Modeli oldukça beğendim çok şık duruyor.
Toplam 10 kart yeri var yanılmıyorsam bende kimi yerde 2ser kart kimi yerde vesikalık karton kart falan var rahat sığıyor.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Çağdaş Alkan
4 kredi kartı, 7 banka kartı, 1 kimlik, 1 ehliyet sığabilecek kapasitede kaliteli ama gereksiz pahalı olmayan cüzdan arayışındayım. Nakit kullanmıyorum genelde ancak ATM'ye para yatırmaya giderken idare edebilecek bir ürün olursa çok iyi olur. Cüzdanı arka cebimde taşımıyorum, boyutunun büyük olması elzem değil.
Hakiki deri satan bir sayfa vardı Instagram da , claw cüzdan olması lazım güzel ürünler var bakabilirsin

Top Bottom