Erkek kalıcı parfüm önerisi lazım. Ama güzel kokusu olmalı. Bütçe belli değil önerin duruma göre hangisini alabilirsem. Ama kalıcılık ve gerçekten önemli. Beğenilen bir parfüm olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Joop duymadım tom ford çok iyi özellikle kalıcılık anlamında ama çok pahalı gibiJoop
Armani you
Tom Ford
Joop Homme! parfümü çok iyi buradan orj mi çakma mı anlayamdığımız için almanyadan akrabalara aldırıyoruz hep mükemmel parfümdür kendisiJoop
Armani you
Tom Ford
Joop Homme! parfümü çok iyi buradan orj mi çakma mı anlayamdığımız için almanyadan akrabalara aldırıyoruz hep mükemmel parfümdür kendisi
Her parfümün yorumunu okuyorum iyi diyemde var kötü diyende kalıcı diyende var hemen geçiyor diyende var. Birde kadınların daha çok beğendiği parfüm olursa daha iyi olur. Çözemedim nasıl alacamDior Sauvage tek geçerim.
Her parfümün yorumunu okuyorum iyi diyemde var kötü diyende kalıcı diyende var hemen geçiyor diyende var. Birde kadınların daha çok beğendiği parfüm olursa daha iyi olur. Çözemedim nasıl alacam
Edp olması gerekiyor dimi? Edt'ler kalıcı değil diye biliyorum.Sadece 3 fıs sıkıyorum, kıyafetimde birkaç gün kokusu kalıyor. Kış parfümü zaten artık kış da geliyor. Henüz bunu beğenmeyen kadın görmedim. Eğer sen görürsen ilişkini kes
Edp olması gerekiyor dimi? Edt'ler kalıcı değil diye biliyorum.