Neler Yeni

Yardım Erkek Parfüm Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Şan Özşaho
Horus nefertem alıcaktınız ürün geldi mi acaba ?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Horus nefertem alıcaktınız ürün geldi mi acaba ?
Geldi gri olanı aldım. Kokusu farklı güzel ama daha iyi kokular eminim vardır denemek lazım sadece. Kalıcılık için kesin bişi diyemem kıyafetime sıkmıştım sıktıktan 9 saat sonra kıyafette kokusu az biraz kalmıştı ama dışarıdan o koku alınmıyordu. Tene sıkılırsa ne olur bilemiyorum denemedim.

Zechion

80+ Silver
Parfümlerin fiyatı çok arttı ya. 1.5k dan aşağı güzel ve düzgün parfüm yok.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Şuanlık aldığım parfümden memnunum. Kıyafetin üstünden 9 10 saat sonra bile az koku kaldı bana göre yeterli bir rakam. En fazla kaç saatlik bir işin olabilir sıktıktan sonra. tabii ki insan ister kaliteli güzel parfüm ama fiyatlar malum. En kötü yapabiliceğimiz şey 2 3 parfüm alıp duruma göre kullanarak. Ucuz orta pahalı olcak şekilde alınarak uzun yıllar gider.

ruaF1912

80+ Bronze
Şuanlık aldığım parfümden memnunum. Kıyafetin üstünden 9 10 saat sonra bile az koku kaldı bana göre yeterli bir rakam. En fazla kaç saatlik bir işin olabilir sıktıktan sonra. tabii ki insan ister kaliteli güzel parfüm ama fiyatlar malum. En kötü yapabiliceğimiz şey 2 3 parfüm alıp duruma göre kullanarak. Ucuz orta pahalı olcak şekilde alınarak uzun yıllar gider.
Ne aldınız hocam.

Top Bottom