Neler Yeni

Yardım Erkek Parfüm Önerisi

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Dün iş yerinde biri bir parfüm sıkmıştı şimdiye kadar en iyi erkek parfümü olabilir ama kim sıktı hangi marka hiç bilmiyorum gerçekten hayran kaldım. Çok fazla parfüm kullanmadım o yüzden sizden öneri bekliyorum. Günlük kullanım için orta fiyat bir de özel günler için gerçekten kalıcı mükemmel dediğiniz bir şeyler önerirseniz sevinirim.
Dior savage kullanan çok fazla var artık bıktırdı diyebilirim yani bir tiksini geldi ama elixir çok daha iyi ondan ama 70ml 4,500 lira falan
kış için viktor and rolf sipace bomb extreme mükemmel bir kokudur tam bir ilgi çekici baharatlıdır.
Ya bende bir parfüm uzmanıyım ama parfüm çok fazla önereceğim var fakat şu an forumda gezicek zamanım yok brom sana bir sayfa yönlendiriyorum oradan izler izler yorumda bulunursun.

Site önerisinde sıkıntı yaşamışsın galiba benim uzun süredir alışveriş yaptığım ve fiyatlarınında gayet uyugfn olduğu parfumepoint sitesi var %100 orjinal fiyatları boyner ve beymen yada sephoraya göre çok daha uygundur.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali

razor8587

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes akan
al bunu gece çık bar club gez,çıkınca teşekkür edersin ;) boynerde tükenmiş alternatif yerlerden bulabilirsin.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bunun giri olanından alabilirsin ben hepsiburada üzerinden buharashoptan aldım sanırım resmi satıcı o kendi kutusu karton poşeti ve 3 adet tester ile gönderdiler. Ben gri ve sarı olandan da aynı anda almıştım ama gri olan daha kalıcı ve bence kokusu daha hoş birde horusnefertem skygod diye bir modeli var onu da çok beğendim.Sanırım şimdiye kadar Dior Fahrenheitdan sonra en beğendiğim gri olan diyebilirim.
Sözüne güveniyorum ve gri olandan sipariş vericem. Trendyol üzerinden alıcam senin verdiğin isimle satıcı var. Trendyol alma sebebim kupon var biraz daha ucuz alabiliyorum oradan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

al bunu gece çık bar club gez,çıkınca teşekkür edersin ;) boynerde tükenmiş alternatif yerlerden bulabilirsin.
biraz tuzlu reis diğer sitelerde de ucuz ama sahte muhtemelen yorumlarda gördüğüm kadarıyla

yanlış anlamadım dimi 2 şişe o fiyata

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Sözüne güveniyorum ve gri olandan sipariş vericem. Trendyol üzerinden alıcam senin verdiğin isimle satıcı var. Trendyol alma sebebim kupon var biraz daha ucuz alabiliyorum oradan.

biraz tuzlu reis diğer sitelerde de ucuz ama sahte muhtemelen yorumlarda gördüğüm kadarıyla

yanlış anlamadım dimi 2 şişe o fiyata
Evet 2 şişe bu fiyata.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Dior savage kullanan çok fazla var artık bıktırdı diyebilirim yani bir tiksini geldi ama elixir çok daha iyi ondan ama 70ml 4,500 lira falan
kış için viktor and rolf sipace bomb extreme mükemmel bir kokudur tam bir ilgi çekici baharatlıdır.
Ya bende bir parfüm uzmanıyım ama parfüm çok fazla önereceğim var fakat şu an forumda gezicek zamanım yok brom sana bir sayfa yönlendiriyorum oradan izler izler yorumda bulunursun.

Site önerisinde sıkıntı yaşamışsın galiba benim uzun süredir alışveriş yaptığım ve fiyatlarınında gayet uyugfn olduğu parfumepoint sitesi var %100 orjinal fiyatları boyner ve beymen yada sephoraya göre çok daha uygundur.
çok güzel parfümler varda fiyatlara bakıyorum sanki bilezik alıyoruz :ROFLMAO:

Horus Nefertem bi alıp deniycem bir sonrakine de seçerken senin attığında kaydediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho
Horus Nefertem aldıktan sonra foruma geri dönüş yapabilirseniz çok iyi olur bende almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım doğrusu.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Horus Nefertem aldıktan sonra foruma geri dönüş yapabilirseniz çok iyi olur bende almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım doğrusu.
Bu konu ömür boyu gider tekrar tekrar yükseltir size bildirimler ulaşır cevap attıkça ben.

bunun kokusu güzel ama çabuk geçiyor uzun süre dayanmıyor nedense
EDP yazıyor aslında uzun süreli olmalı

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Bu konu ömür boyu gider tekrar tekrar yükseltir size bildirimler ulaşır cevap attıkça ben.

EDP yazıyor aslında uzun süreli olmalı
bu edp değil zaten edt bunlarda esans özü azmış edplerde çokmuş. bunun kokusu çok güzel ama hızlı gidiyor kokusu fazla dayanmıor edp olanı varsa öneririm
edp bu var aynı koku verir mi bilmiyorum

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Böyle otantik bir koku da var çok nadir rastlıyorum koku hem keskin hem baharatımsı bi tık nargileci tayfa kokusu belki denilir bu kokuyu bilen var mı peki

Top Bottom