Neler Yeni

Erkek Parfüm Önerisi

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Arkadaşlar yazlık erkek için güzel fresh bir koku arıyorum. Benim için En önemli şey Etrafa Yayılması ve Kalıcı olması
bütçe max 1k
+ olarak 1000 TL'ye falan parfüm aldıgımda kredi kartından sonradan taksitlendirme yapılıyor mu? veya başka şekilde.
Yardımcı olursanız sevinirim.

takloki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berke musal
Arkadaşlar yazlık erkek için güzel fresh bir koku arıyorum. Benim için En önemli şey Etrafa Yayılması ve Kalıcı olması
bütçe max 1k
+ olarak 1000 TL'ye falan parfüm aldıgımda kredi kartından sonradan taksitlendirme yapılıyor mu? veya başka şekilde.
bence kesinlikle David Walker'ın muadillerinden almalisin kendim yaklaşık 9 aydır David Walker'dan kullanıyorum özellikle Versace Eros'un muadili kalıcılık bakımından gayet güzel veya Armani Stranger With You kokusu da çok hoştur tavsiye ederim halen indirimleri var diye biliyorum 2 tane 50ml 500, 2 tane 100ml 700TL idi geçen ay sen herhangi bir şubelerine gidip kalıcı ve fresh bir koku istediğini belirtirsen yardımcı olcaklarından eminim

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
bence kesinlikle David Walker'ın muadillerinden almalisin kendim yaklaşık 9 aydır David Walker'dan kullanıyorum özellikle Versace Eros'un muadili kalıcılık bakımından gayet güzel veya Armani Stranger With You kokusu da çok hoştur tavsiye ederim halen indirimleri var diye biliyorum 2 tane 50ml 500, 2 tane 100ml 700TL idi geçen ay sen herhangi bir şubelerine gidip kalıcı ve fresh bir koku istediğini belirtirsen yardımcı olcaklarından eminim
bütçe max 1k
Arkadaşın bahsettiği parfümlerin biri yazlık biri kışlık zaten. İki adet 100 ml sana rahat yetecektir.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,620
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
bütçe max 1k
kozmetikte taksit yok bütçene uygun sadece muadil kokular var birinin tavsiyesiyle kör koku alınmaz istanbuldaysan https://www.damistaparfum.com/ bu arkadaşlara bi uğra derim yoksa mad parfüme bakabilirsin yayılım zayıfta olsa kalıcılıkları iyi her koku olmasada çoğu kokuda başarılılar (bazı kokularda sıralama yanlış orjinaline benzemeyen kokular olmuş)

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Mesut hamamcı
dp parfüm L5 Kodlu

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
koku yayılıyor mu o da önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar parfüm önerisi yok mu hic yav

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,582
Son üye