200 250 TL arası sıktığım zaman üzerimde kalıcak bir koku arıyorum fresh
Teşekkürler hocamHem fresh hem kalıcı biraz zordur ama Tutaste'den şu 3 kokuya bakabilirsin:
Lacoste White
Nautica Voyage
Mont Blanc Legend
Açık Parfüm, Tutaste Parfüm, Muadil Parfüm, OzelParfum.com
Aradığınız bir çok parfüm markasının benzer ürünlerine ulaşabileceğiniz, kaliteye değer veren açık parfüm sitesi.www.ozelparfum.com
Teşekkürler hocam![]()
Joop Homme Erkek Parfüm EDT 125 ML Fiyatları ve Özellikleri
Joop Homme Erkek Parfüm EDT 125 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Fresh parfüm istemiş kardeşim sen gitmişsin vanilyalı, baharatlı kışlık koku önermişsin.![]()
Joop Homme Erkek Parfüm EDT 125 ML Fiyatları ve Özellikleri
Joop Homme Erkek Parfüm EDT 125 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kokusu hafif kullanıyorum...Fresh parfüm istemiş kardeşim sen gitmişsin vanilyalı, baharatlı kışlık koku önermişsin.
Ben de daha önce kokladım ve bir süre kullandım ağır bir koku sonbahar-kış kokusudur. Zaten içinde vanilya var sıcak havalarda kullanıldığında insanı boğar.Kokusu hafif kullanıyorum...
Bvlgari Aqua Marine tavsiye ederim.200 250 TL arası sıktığım zaman üzerimde kalıcak bir koku arıyorum fresh