Erkeklerin oje sürmesi

Türkiye'de genellikle son 2 senedir yapılan bir şey. Popüler kültür köleliği aslında. LGBT destekçileri, kendini bad boy sanan erkekler oje sürmeye başlıyor. Sebebini sorduğunda ise "isteyen istediğini yapar geri kafalı olmayın yha" falan diyorlar. O kadar garibime gidiyor ve utanıyorum ki. Şunu anlamamız lazım, bizim kendi kültürümüz var. Biz batıya özenmeyelim. İlla Amerika'da erkekler makyaj yapıyor oje sürüyor diye burada da normalleştirmeye çalışıyorlar. O zaman yallah Amerika'ya yani. Burada bunu yapamazsınız. İstediğiniz kadar müslüman olmayın, burası genel olarak müslüman ülke. Umarım anlatabilmişimdir.

İsteyen istediği gibi yapabilir. Ben de birinde gördüm. Adam siyah oje sürmüştü. Aslında tamamiyle tarz ile alakalı gibi de yani siyah oje dışındakiler biraz absürt kaçabilir. Ne bilim pembe ojeli bir erkek görsem yani komik kaçar.

Şunu anlamamız lazım, bizim kendi kültürümüz var. Biz batıya özenmeyelim. İlla Amerika'da erkekler makyaj yapıyor oje sürüyor diye burada da normalleştirmeye çalışıyorlar. O zaman yallah Amerika'ya yani.
Evet geleneklerimizde böyle bir şey yok ama burada yaşayan herkes Türk geleneklerine bağlı olacak diye bir şey diye de yok. Birisi hoş buluyorsa istediği şekilde sürebilir ojeyi vs. Ek olarak bana mı denk gelmedi bilmiyorum ama hiç öyle oje sürmeyi normalleştirme çabası falan göremedim.

Evet geleneklerimizde böyle bir şey yok ama burada yaşayan herkes Türk geleneklerine bağlı olacak diye bir şey diye de yok. Birisi hoş buluyorsa istediği şekilde sürebilir ojeyi vs. Ek olarak bana mı denk gelmedi bilmiyorum ama hiç öyle oje sürmeyi normalleştirme çabası falan göremedim.
Evet herkes Türk geleneklerine bağlı kalmak zorunda değil fakat toplumda bir grup hariç gördüğüm çoğu kişi bunu yanlış olarak karşılıyor.
Ayrıca Twitter'e gir LGBT sayfalarını gez, meme'yi açıp gezmeyi bile normal olarak karşılıyorlar. Aynı şekilde bunu ojeye de yapıyorlar.

İnternette baya aradım bulamadım net bir sonuç agalar erkeklerin oje sürmesi günah mı?
kırmızı parlak oje sür tam olur.(Erkek oje sürermi karşim hiç hadi parlatıcı neyse de oje nedir)

Sonuçta istediğin an silebileceğin bir şey günah olduğunu sanmıyorum ki bir kadın olarak ben de sürüyorum. O zaman kesinlikle cehenneme gitmem gerekir. Bence sürmende sorun yok.
Her günah işleyen cehennemlik olmuyor
Post automatically merged:

Türkiye'de genellikle son 2 senedir yapılan bir şey. Popüler kültür köleliği aslında. LGBT destekçileri, kendini bad boy sanan erkekler oje sürmeye başlıyor. Sebebini sorduğunda ise "isteyen istediğini yapar geri kafalı olmayın yha" falan diyorlar. O kadar garibime gidiyor ve utanıyorum ki. Şunu anlamamız lazım, bizim kendi kültürümüz var. Biz batıya özenmeyelim. İlla Amerika'da erkekler makyaj yapıyor oje sürüyor diye burada da normalleştirmeye çalışıyorlar. O zaman yallah Amerika'ya yani. Burada bunu yapamazsınız. İstediğiniz kadar müslüman olmayın, burası genel olarak müslüman ülke. Umarım anlatabilmişimdir.
Şunu da yaz bir şeyi yapabildiğini göstermek için yapmana gerek yok

Kuranda yazmıyor diye biliyorum. Kalıcı hasarı da yok. Bence değildir o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,180
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri