Erkeklerin oje sürmesi

Erkeklere oje yakışmıyor.

Bildiğim kadarıyla günah değil ancak hacı erkeğe oje sürmek nedir? Yakışmaz, gözünü seveyim yapma şöyle şeyler.

Türkiye'de genellikle son 2 senedir yapılan bir şey. Popüler kültür köleliği aslında. LGBT destekçileri, kendini bad boy sanan erkekler oje sürmeye başlıyor. Sebebini sorduğunda ise "isteyen istediğini yapar geri kafalı olmayın yha" falan diyorlar. O kadar garibime gidiyor ve utanıyorum ki. Şunu anlamamız lazım, bizim kendi kültürümüz var. Biz batıya özenmeyelim. İlla Amerika'da erkekler makyaj yapıyor oje sürüyor diye burada da normalleştirmeye çalışıyorlar. O zaman yallah Amerika'ya yani. Burada bunu yapamazsınız. İstediğiniz kadar müslüman olmayın, burası genel olarak müslüman ülke. Umarım anlatabilmişimdir.
yallah arabistan diyenler bunu yapıyor genelde

Bildiğim kadarıyla günah değil ancak hacı erkeğe oje sürmek nedir? Yakışmaz, gözünü seveyim yapma şöyle şeyler.
aynen illa vücudunda boya istiyorsan dövme yaptır ben öyle yaptım ama abdest konusu sorun işte

Şunu anlamamız lazım, bizim kendi kültürümüz var
Dostum artık saf bir kültürün yok, konuyla bağımsız söylüyorum bunu, sen kültüründen günümüzüye uygun ve bağlı olman gerekenleri seçersin saygı duyarsın. Türk kültüründe şamanların olduğunu da bilmenizi isterim, İslam’ın sonradan kabul edildiğini hatta kabul ettirilmeye zorlandığını. Bunu sadece özenti olmak için yapan kişiye söyleyecek lafım yok tabii ama İslam kültürü diyerek (karıştırarak) Arap kültürünü benimsediğinizi de fark edin bir noktada, kadınların zamanla değersizleşmesi (örneğin Osmanlı döneminde) evet bu da “İslam’ı kabul ediyoruz” ayağına Arap’ların iğrenilecek kültür öğelerinden aldığımız bir şey. Tabii çeşitlendirilebilir, konuya da dönecek olursak isteyen istediğini yapmakta özgür, şahsen dediğin gibi sadece özenerek yapanlar hakkında iyi düşüncelerim yok ama bunu istediği için ve diğer sebeplerden yapan kişiye de gayet saygı duyarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,685
Üyeler
190,948
Son üye
rensetup
Geri