- Reaksiyon skoru
- 1,852
ya sür bişi olmaz ojesiz erkek adammı olur ama siyah sürKSHSKHDKDBDKDXKDK ilk defa tırnak uzattım ablam tutturdu oje sürelim diye şimdi boş yere günaha girmeyelim ya
ya sür bişi olmaz ojesiz erkek adammı olur ama siyah sürKSHSKHDKDBDKDXKDK ilk defa tırnak uzattım ablam tutturdu oje sürelim diye şimdi boş yere günaha girmeyelim ya
adam galiba eşcinsel o yüzden normal bence.Bu adam surmus guzel durmus bence.
aboovKSHSKHDKDBDKDXKDK ilk defa tırnak uzattım ablam tutturdu oje sürelim diye şimdi boş yere günaha girmeyelim ya
hjkglfhj p ciddi ciddi bide yakışmıyor diyon :dErkeklere oje yakışmıyor.
Çünkü yakışmıyor?aboov
Post automatically merged:
hjkglfhj p ciddi ciddi bide yakışmıyor diyon :d
yakışmıyor zaten bi kere erkek oje sürer mi ?Çünkü yakışmıyor?
Sürmez zaten konu saçma.yakışmıyor zaten bi kere erkek oje sürer mi ?
yallah arabistan diyenler bunu yapıyor geneldeTürkiye'de genellikle son 2 senedir yapılan bir şey. Popüler kültür köleliği aslında. LGBT destekçileri, kendini bad boy sanan erkekler oje sürmeye başlıyor. Sebebini sorduğunda ise "isteyen istediğini yapar geri kafalı olmayın yha" falan diyorlar. O kadar garibime gidiyor ve utanıyorum ki. Şunu anlamamız lazım, bizim kendi kültürümüz var. Biz batıya özenmeyelim. İlla Amerika'da erkekler makyaj yapıyor oje sürüyor diye burada da normalleştirmeye çalışıyorlar. O zaman yallah Amerika'ya yani. Burada bunu yapamazsınız. İstediğiniz kadar müslüman olmayın, burası genel olarak müslüman ülke. Umarım anlatabilmişimdir.
aynen illa vücudunda boya istiyorsan dövme yaptır ben öyle yaptım ama abdest konusu sorun işteBildiğim kadarıyla günah değil ancak hacı erkeğe oje sürmek nedir? Yakışmaz, gözünü seveyim yapma şöyle şeyler.
Bence dövme de yakışmıyor. İnsanın doğal olarak kalması en iyisidir.aynen illa vücudunda boya istiyorsan dövme yaptır ben öyle yaptım ama abdest konusu sorun işte
Bir erkek neden oje sürsün ki hayır yani anlamak istiyorum anlayamıyorumİnternette baya aradım bulamadım net bir sonuç agalar erkeklerin oje sürmesi günah mı?
Dostum artık saf bir kültürün yok, konuyla bağımsız söylüyorum bunu, sen kültüründen günümüzüye uygun ve bağlı olman gerekenleri seçersin saygı duyarsın. Türk kültüründe şamanların olduğunu da bilmenizi isterim, İslam’ın sonradan kabul edildiğini hatta kabul ettirilmeye zorlandığını. Bunu sadece özenti olmak için yapan kişiye söyleyecek lafım yok tabii ama İslam kültürü diyerek (karıştırarak) Arap kültürünü benimsediğinizi de fark edin bir noktada, kadınların zamanla değersizleşmesi (örneğin Osmanlı döneminde) evet bu da “İslam’ı kabul ediyoruz” ayağına Arap’ların iğrenilecek kültür öğelerinden aldığımız bir şey. Tabii çeşitlendirilebilir, konuya da dönecek olursak isteyen istediğini yapmakta özgür, şahsen dediğin gibi sadece özenerek yapanlar hakkında iyi düşüncelerim yok ama bunu istediği için ve diğer sebeplerden yapan kişiye de gayet saygı duyarım.Şunu anlamamız lazım, bizim kendi kültürümüz var