ERKEN YAŞTA SAÇ DÖKÜLMESİ

Dr House

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
17 hemen hemen 18 yaşında bir gencim dostlar özellikle bu aralar (son 1 ay) her yıkandığımda neredeyse bir avuç saç geliyor saçlarımı düzenlesem en az 3 4 tel geliyor doktorada gideceğim ailede kel var ama erken yaşta olan yok bilgili veya varsa doktor arkadaşlar konu ile ilgilensin lütfen

17 hemen hemen 18 yaşında bir gencim dostlar özellikle bu aralar (son 1 ay) her yıkandığımda neredeyse bir avuç saç geliyor saçlarımı düzenlesem en az 3 4 tel geliyor doktorada gideceğim ailede kel var ama erken yaşta olan yok bilgili veya varsa doktor arkadaşlar konu ile ilgilensin lütfen
İnsan zaten gün içinde 50 tel civarında saç döker, duşta dökülen saçlar aşırı olmadığı sürece önemli değil. Elinizi gün içinde saçınıza atıp saçlar elinizde kalıyorsa, sabah uyandığınızda yastıkta dikkat çekecek derecede saç kalıyorsa sorun oluşturur.

Normal bir saç dökülmesi değilse doktora git. Irsi de olabilir.

Kardeşim bir avuçta 3-4 tel önemli değil eğer yüklü miktarda dökülüyorsa ve her elini götürdüğünde saç geliyorsa o zaman doktora gitmelisin çünkü anormal olur ama onun dışında bir sorun yok.

hocam anlattığının tıpatıp aynısı bendede var benim hem anne hemde baba tarafında ciddi kellik var benimde yaşım 18 ve yanlarım baya bi açıldı aşağıdaki görsel gibi oldu genetik galiba ikimizinde,doktora gitsek de bir etki olacağını sanmıyorum ama eğer gidersen bana neler olduğunu anlatabilirmisin? bende ona göre giderim.

Ekler

• saçv.webp
    saçv.webp
    13.6 KB · Hit: 32
Naptınız hocam ? Bendede aynı problem var bir anda saçlarım dökülmeye başladı normalde hiçbir sorunum yoktu saçlarım aşırı gürdü ama bir anda dökülmeye başladı saçımda kepek felanda oluştu saç derim kaşınıyor. Doktora gidicem bende ayın 4üne randevu aldım 2 tane değerim düşük çıktı inşallah onlardandır. Heralde eksikleri sorunları bitirince saçlar geri çıkıyor bir süreden sonra ama ırsiyse yapacak bir şey yok galiba

Geri