Erlik vs pkk son dakika

Hükümet farklıdır Devlet farklıdır. Mesela Kemalist Ekonomik Stilini kullanarak halkı kandırabilirsin, bu Kemalist Ekonomik Stilin, düşüncenin mi sorunu yoksa hükümetin mi? Hükümet ile Devleti çok karıştırıyorsunuz.
Bunu yapan zaten hükümet. Liberal arkadaşlar Devletçi ekonomiyi devletin sorunu gibi gösteriyor fakat bunların hepsinin baştaki kaynağı hükümet.

Bunu yapan zaten hükümet. Liberal arkadaşlar Devletçi ekonomiyi devletin sorunu gibi gösteriyor fakat bunların hepsinin baştaki kaynağı hükümet.
Liberal'de yolsuzluk yapılacağını düşünmüyorum. Devlet kurumlarının %90'nı özel oluyor ve para zaten size sabit bir ekonomik yönden geliyor. Ek olarak O parayı halka harcamazsanız iflasınızı verirsiniz. Yukarıda dediğim gibi "yolsuzluk düşük" maddesi bu yüzden geçerli. Liberalizim'de yolsuzluk yapacaksan çok profesyonel veya dikkatli olman lazım. Monopoly gibi her an iflasını verirsin. Tek kuruş bile devlet için değerli hale geliyor.

Liberal'de yolsuzluk yapılacağını düşünmüyorum. Devlet kurumlarının %90'nı özel oluyor ve para zaten size sabit bir ekonomik yönden geliyor. Ek olarak O parayı halka harcamazsanız iflasınızı verirsiniz. Yukarıda dediğim gibi "yolsuzluk düşük" maddesi bu yüzden geçerli. Liberalizim'de yolsuzluk yapacaksan çok profesyonel veya dikkatli olman lazım. Monopoly gibi her an iflasını verirsin. Tek kuruş bile devlet için değerli hale geliyor.
Liberal düzene açık değiliz.
Liberal düzende denetimler önemlidir ve yapılmalıdır.
Ülkemizde bu yok.
BENCE

Ülkemizde bu yok.
BENCE
Hocam atıyorum CHP gelirse Kemalist bir Ekonomik stile geçeceğiz. Şu anda Çin Ekonomik Stilindeyiz. Kemalist için fabrikaların kamulaşması ve fabrikalaşma lazım bunun içinde denetim. Nasıl 2002'den sonra Ekonomik Stil değiştiyse ve şu anki halini aldıysa Libarilizm'de de öyle olacak. Yavaş yavaş yani. 1 günde Liberal ekonomiye dönmek mantıken imkansız zaten.

Ülkemizde bu yok.
BENCE
O denetimi yapan insan da rüşvete filan açık olmayacak. Birine daha arsa satınca adam binanın sağlam raporunu almak için bile rüşvet veriyor. Bunda neler neler döner.

Hocam atıyorum CHP gelirse Kemalist bir Ekonomik stile geçeceğiz. Şu anda Çin Ekonomik Stilindeyiz. Kemalist için fabrikaların kamulaşması ve fabrikalaşma lazım bunun içinde denetim. Nasıl 2002'den sonra Ekonomik Stil değiştiyse ve şu anki halini aldıysa Libarilizm'de de öyle olacak. Yavaş yavaş yani. 1 günde Liberal ekonomiye dönmek mantıken imkansız zaten.
Hayır demek istediğim bu ülke çok siyasi çalkantı geçirdi.
Bu ise güvensizlik yarattı.
Zaten halk rahata eremedi ve liberal ekonomi ve yapı yeni gibi bize.
Biraz da halk develte sırt yasalamayı seviyor.
Tibuk bey ise bazı lafları ile insanları uzaklaştırdı bazı lafları ile.

Hayır demek istediğim bu ülke çok siyasi çalkantı geçirdi.
Bu ise güvensizlik yarattı.
Zaten halk rahata eremedi ve liberal ekonomi ve yapı yeni gibi bize.
Biraz da halk develte sırt yasalamayı seviyor.
Tibuk bey ise bazı lafları ile insanları uzaklaştırdı bazı lafları ile.
Doğrudur hocam. 👍

Ülkemizde bu yok.
BENCE
Zaten hocam bu ülkede liberalizm yönetilmez.
Liberal ekonomi yönetilmez bu ülkede çünkü alt yapı yok bir zamanlar vardı RTE yok etti maalesef.

Geri