Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,225
Liberal Demokrat Parti.ldp ne oluyor
Liberal Demokrat Parti.ldp ne oluyor
Bunlar kim ve görüşleri ne hiç duymadım daLiberal Demokrat Parti.
Her şeyi satmak, özelleştirmek istiyorlar. EGM'yi de satalım, Adalet sarayını da satalım, her şeyi sat.Bunlar kim ve görüşleri ne hiç duymadım da
Zaten duymana gerek yok. Kazanamayacak, laf olsun diye oralarda dolaşan partilerden. AMA ŞUNU BELİRTEYİM FİKİRLERİ ÇOK DEĞERLİ VE ANLAMLI.Bunlar kim ve görüşleri ne hiç duymadım da
ha sevmedim o zaman tşkHer şeyi satmak, özelleştirmek istiyorlar. EGM'yi de satalım, Adalet sarayını da satalım, her şeyi sat.
Özelleştirmek bazen iyidir. Gücü Kamu eline bırakırsan Türk Telekom'da olduğu gibi ilk hafta %50 zamı dayarlar. Olası bir Ülke krizinide direkt olarak zamı da çakarlar, şaşırır kalırsın. Adı üstünde "kamu." Devletin kasasına bağlı ve o kasaya göre fiyatları artıp indiriyor. Ancak özelleştirilmiş şirketler, fabrikalar böyle değil. Ayrıca Libarel kişiler özelleştirme yaptıklarından dolayı düşük yolsuzluk, düşük vergiler ve düşük Devlet Borçlarından yararlanır. Yani refah düzeyin artmış olur. İnsanlarımız özelleştirmeyi çok kötü bir şeymiş gibi görüyor. Türkiye gibi teknolojik ve üretim açısından geri kalan ülkeler atıyorum 1 buğdayı 1 TL'ye maal ediyorsa özelleştirirsen 1 buğdayı 50 kuruşa alabilirsin. Çünkü sattığın fabrikada teknoloji var ve sana kıyasla daha fazla yatırım yapmış. Gibi gibi.ha sevmedim o zaman tşk
Hay Maşallah, hay maşallah!Özelleştirmek bazen iyidir. Gücü Kamu eline bırakırsan Türk Telekom'da olduğu gibi ilk hafta %50 zamı dayarlar. Olası bir Ülke krizinide direkt olarak zamı da çakarlar, şaşırır kalırsın. Adı üstünde "kamu." Devletin kasasına bağlı ve o kasaya göre fiyatları artıp indiriyor. Ancak özelleştirilmiş şirketler, fabrikalar böyle değil. Ayrıca Libarel kişiler özelleştirme yaptıklarından yolayı düşük yolsuzluk, düşük vergiler ve düşük Devlet Borçlarından yararlanır. Yani refah düzeyin artmış olur. İnsanlarımız özelleştirmeyi çok kötü bir şeymiş gibi görüyor. Türkiye gibi teknolojik ve üretim açısından geri kalan ülkeler atıyorum 1 buğdayı 1 TL'ye maal ediyorsa özelleştirirsen 1 buğdayı 50 kuruşa alabilirsin. Çünkü sattığın fabrikada teknoloji var ve sana kıyasla daha fazla yatırım yapmış. Gibi gibi.
liberal demokrat partildp ne oluyor
El altından sırf kendilerine para geçirmek için satılan fabrikalar, şirketler gibi mi?Özelleştirmek bazen iyidir. Gücü Kamu eline bırakırsan Türk Telekom'da olduğu gibi ilk hafta %50 zamı dayarlar. Olası bir Ülke krizinide direkt olarak zamı da çakarlar, şaşırır kalırsın. Adı üstünde "kamu." Devletin kasasına bağlı ve o kasaya göre fiyatları artıp indiriyor. Ancak özelleştirilmiş şirketler, fabrikalar böyle değil. Ayrıca Libarel kişiler özelleştirme yaptıklarından yolayı düşük yolsuzluk, düşük vergiler ve düşük Devlet Borçlarından yararlanır. Yani refah düzeyin artmış olur. İnsanlarımız özelleştirmeyi çok kötü bir şeymiş gibi görüyor. Türkiye gibi teknolojik ve üretim açısından geri kalan ülkeler atıyorum 1 buğdayı 1 TL'ye maal ediyorsa özelleştirirsen 1 buğdayı 50 kuruşa alabilirsin. Çünkü sattığın fabrikada teknoloji var ve sana kıyasla daha fazla yatırım yapmış. Gibi gibi.
Tayyibin açıksözlü versiyonuBunlar kim ve görüşleri ne hiç duymadım da
Hükümet farklıdır Devlet farklıdır. Mesela Kemalist Ekonomik Stilini kullanarak halkı kandırabilirsin, bu Kemalist Ekonomik Stilin, düşüncenin mi sorunu yoksa hükümetin mi? Hükümet ile Devleti çok karıştırıyorsunuz.El altından sırf kendilerine para geçirmek için satılan fabrikalar, şirketler gibi mi?![]()
Liberalizm çok güzel özetlemişsiniz.Özelleştirmek bazen iyidir. Gücü Kamu eline bırakırsan Türk Telekom'da olduğu gibi ilk hafta %50 zamı dayarlar. Olası bir Ülke krizinide direkt olarak zamı da çakarlar, şaşırır kalırsın. Adı üstünde "kamu." Devletin kasasına bağlı ve o kasaya göre fiyatları artıp indiriyor. Ancak özelleştirilmiş şirketler, fabrikalar böyle değil. Ayrıca Libarel kişiler özelleştirme yaptıklarından yolayı düşük yolsuzluk, düşük vergiler ve düşük Devlet Borçlarından yararlanır. Yani refah düzeyin artmış olur. İnsanlarımız özelleştirmeyi çok kötü bir şeymiş gibi görüyor. Türkiye gibi teknolojik ve üretim açısından geri kalan ülkeler atıyorum 1 buğdayı 1 TL'ye maal ediyorsa özelleştirirsen 1 buğdayı 50 kuruşa alabilirsin. Çünkü sattığın fabrikada teknoloji var ve sana kıyasla daha fazla yatırım yapmış. Gibi gibi.