Erlik vs pkk son dakika

ha sevmedim o zaman tşk
Özelleştirmek bazen iyidir. Gücü Kamu eline bırakırsan Türk Telekom'da olduğu gibi ilk hafta %50 zamı dayarlar. Olası bir Ülke krizinide direkt olarak zamı da çakarlar, şaşırır kalırsın. Adı üstünde "kamu." Devletin kasasına bağlı ve o kasaya göre fiyatları artıp indiriyor. Ancak özelleştirilmiş şirketler, fabrikalar böyle değil. Ayrıca Libarel kişiler özelleştirme yaptıklarından dolayı düşük yolsuzluk, düşük vergiler ve düşük Devlet Borçlarından yararlanır. Yani refah düzeyin artmış olur. İnsanlarımız özelleştirmeyi çok kötü bir şeymiş gibi görüyor. Türkiye gibi teknolojik ve üretim açısından geri kalan ülkeler atıyorum 1 buğdayı 1 TL'ye maal ediyorsa özelleştirirsen 1 buğdayı 50 kuruşa alabilirsin. Çünkü sattığın fabrikada teknoloji var ve sana kıyasla daha fazla yatırım yapmış. Gibi gibi.

Son düzenleme:
Özelleştirmek bazen iyidir. Gücü Kamu eline bırakırsan Türk Telekom'da olduğu gibi ilk hafta %50 zamı dayarlar. Olası bir Ülke krizinide direkt olarak zamı da çakarlar, şaşırır kalırsın. Adı üstünde "kamu." Devletin kasasına bağlı ve o kasaya göre fiyatları artıp indiriyor. Ancak özelleştirilmiş şirketler, fabrikalar böyle değil. Ayrıca Libarel kişiler özelleştirme yaptıklarından yolayı düşük yolsuzluk, düşük vergiler ve düşük Devlet Borçlarından yararlanır. Yani refah düzeyin artmış olur. İnsanlarımız özelleştirmeyi çok kötü bir şeymiş gibi görüyor. Türkiye gibi teknolojik ve üretim açısından geri kalan ülkeler atıyorum 1 buğdayı 1 TL'ye maal ediyorsa özelleştirirsen 1 buğdayı 50 kuruşa alabilirsin. Çünkü sattığın fabrikada teknoloji var ve sana kıyasla daha fazla yatırım yapmış. Gibi gibi.
Hay Maşallah, hay maşallah!

Özelleştirmek bazen iyidir. Gücü Kamu eline bırakırsan Türk Telekom'da olduğu gibi ilk hafta %50 zamı dayarlar. Olası bir Ülke krizinide direkt olarak zamı da çakarlar, şaşırır kalırsın. Adı üstünde "kamu." Devletin kasasına bağlı ve o kasaya göre fiyatları artıp indiriyor. Ancak özelleştirilmiş şirketler, fabrikalar böyle değil. Ayrıca Libarel kişiler özelleştirme yaptıklarından yolayı düşük yolsuzluk, düşük vergiler ve düşük Devlet Borçlarından yararlanır. Yani refah düzeyin artmış olur. İnsanlarımız özelleştirmeyi çok kötü bir şeymiş gibi görüyor. Türkiye gibi teknolojik ve üretim açısından geri kalan ülkeler atıyorum 1 buğdayı 1 TL'ye maal ediyorsa özelleştirirsen 1 buğdayı 50 kuruşa alabilirsin. Çünkü sattığın fabrikada teknoloji var ve sana kıyasla daha fazla yatırım yapmış. Gibi gibi.
El altından sırf kendilerine para geçirmek için satılan fabrikalar, şirketler gibi mi? :D

Benim tarafım belli birader.

El altından sırf kendilerine para geçirmek için satılan fabrikalar, şirketler gibi mi? :D
Hükümet farklıdır Devlet farklıdır. Mesela Kemalist Ekonomik Stilini kullanarak halkı kandırabilirsin, bu Kemalist Ekonomik Stilin, düşüncenin mi sorunu yoksa hükümetin mi? Hükümet ile Devleti çok karıştırıyorsunuz.

Liberalizm çok güzel özetlemişsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,871
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri