Ev bölgesi olarakmıArkadaşlar erzurumda ulaşım hakkında bilgiye ihtiyacim var ona göre ev tutucam, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yıldızlentten bak kesinlikle k7ve k7a (sadece gidiş k7a) sayesinde heryere nerdeyse ulaşabiliyorsunEv bölgesi olarakmı
Kral aziziyeden topçu alayının oraya direkt ulaşım var mı mesela varsa kaç dk sürüyorEv bölgesi olarakmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıldızlentten bak kesinlikle k7ve k7a (sadece gidiş k7a) sayesinde heryere nerdeyse ulaşabiliyorsun
Evet k7 ve k7a oranın yakınından geçiyor orası zaten cumhuriyet caddesinin ilerisiKral aziziyeden topçu alayının oraya direkt ulaşım var mı mesela varsa kaç dk sürüyor
Tebrizkapıdan bahsediyorsun değilmiEvet k7 ve k7a oranın yakınından geçiyor orası zaten cumhuriyet caddesinin ilerisi
Erzurumkartı yükleyip bakabilirsin istediğin gibi ben oraları pek bilmiyorumKral aziziyeden topçu alayının oraya direkt ulaşım var mı mesela varsa kaç dk sürüy
Erzurumkartı yükleyip bakabilirsin istediğin gibi ben oraları pek bilmiyorumKral aziziyeden topçu alayının oraya direkt ulaşım var mı mesela varsa kaç dk sürüy
Ve oradan gideceksen biraz yürüyeceksinEvet k7 ve k7a oranın yakınından geçiyor orası zaten cumhuriyet caddesinin ilerisi
Tebrizkapıdan bahsediyorsun değilmi
30 35 dk çat yolu tokilerden
Erzurumkartı yükleyip bakabilirsin istediğin gibi ben oraları pek bilmiyorum
Erzurumkartı yükleyip bakabilirsin istediğin gibi ben oraları pek bilmiyorum