Anladım, kimsenin hayatına karışma hakkımız yok zaten.Ben uygun bulmuyorum ama böyle bir müsterimiz de olmus zamanında, Böyle insanlarda var.
Ben etik bulmuyorum hem dinen hemde bakıs acım olarak ama Onlar yakılsın dıslansın modunda da değilim.
Bu konuların hiç kimseyi kırmadan argümanlar üzerinden tartısılabilir.
kim neymiş umurumda da değil.
Aynı, 3. Şık o yüzden.Kimseye nefret yada sevgi beslemiyorum umurumda değil kimin gay yada lezbiyen vs. olup olmadığı.
Söyle diyim ben kısıtlama anlamında karısmam ama düsüncelerini ters bulduğum icin fikirlerini empoze etmesini istemem. Hâ keza, o da istemez,Bimukabele.Anladım, kimsenin hayatına karışma hakkımız yok zaten.
Hocam arada bir fark var ama zaten empoze etmek değil sizin yaptığınız zaten fikri söylemeye bile gerek yok dağda bir erkek bir kız çocuk hiçbir şeyden bağımsız bir şekilde ve birbirimden de habersiz bir şekilde büyüse hiç kimse bu çocuklarla iletişime geçmese hiçbir fikir öğrenmeseler büyüdükten sonra karşılaşsalar kendi akıllarıyla tenasül uzuvlarına bakıp derler ki bu organlar birbiri için yaratılmış bunun işlevi fişe benziyor bunun işlevi de prize tam birbirlerine uygunlar diye normal bir şekilde anlayacaklarSöyle diyim ben kısıtlama anlamında karısmam ama düsüncelerini ters bulduğum icin fikirlerini empoze etmesini istemem. Hâ keza, o da istemez,Bimukabele.
tümay neden her şey üreme üzerine? kısır bi adam da mı ilişki yaşamasın o zaman?Ben etik bulmuyorum ama kim neymiş umurumda da değil. Bir yandan da şöyle düşünüyorum üremek için kız ve erkek gerekiyor, doğru olsaydı kız kıza veya erkek erkeğe de ürenebilirdi. O yüzden doğru değil diye düşünüyorum şahsen. Kimseye nefret yada sevgi beslemiyorum umurumda değil kimin gay yada lezbiyen vs. olup olmadığı. Yakın arkadaşlarımdan biri gay hatta. Kız arkadaşım ve ben mutluyuz, kimseye de karışmıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Formda Caner'in konusunda ortalık karışmış anket açmak istedim yüzde oranında görmek istediğim için.
ULA PRİZE TAM UYGUN LA BU VALLA. yıl 2024 haHocam arada bir fark var ama zaten empoze etmek değil sizin yaptığınız zaten fikri söylemeye bile gerek yok dağda bir erkek bir kız çocuk hiçbir şeyden bağımsız bir şekilde ve birbirimden de habersiz bir şekilde büyüse hiç kimse bu çocuklarla iletişime geçmese hiçbir fikir öğrenmeseler büyüdükten sonra karşılaşsalar kendi akıllarıyla tenasül uzuvlarına bakıp derler ki bu organlar birbiri için yaratılmış bunun işlevi fişe benziyor bunun işlevi de prize tam birbirlerine uygunlar diye normal bir şekilde anlayacaklar
İşte bunu zaten empoze etmeye gerek yok mantığı da yok bir şeyi empoze etmek zorunda kalıyorsak demek ki fıtri bir durum değil zorlama bir şey
Benim psikoloğum cinsel kimliğin 3 yaşında değişmemek üzere oturduğunu söyledi.Yaratılış amacımız ve gelişmemiz bunun üzerine kurulu değil mi?
Eşcinsellik ne ya bu nasıl bir mide inanamıyorum hepsi teker teker ortadan kaldırılmalı denek olarak bilim adına kullanılmalılarBen etik bulmuyorum ama kim neymiş umurumda da değil. Bir yandan da şöyle düşünüyorum üremek için kız ve erkek gerekiyor, doğru olsaydı kız kıza veya erkek erkeğe de ürenebilirdi. O yüzden doğru değil diye düşünüyorum şahsen. Kimseye nefret yada sevgi beslemiyorum umurumda değil kimin gay yada lezbiyen vs. olup olmadığı. Yakın arkadaşlarımdan biri gay hatta. Kız arkadaşım ve ben mutluyuz, kimseye de karışmıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Formda Caner'in konusunda ortalık karışmış anket açmak istedim yüzde oranında görmek istediğim için.
kişiden kişiye değişir yani. sadece baktığınız mantıkla sadece eşcinselleri değil diğer bir ton kişiyi de itiyorsunuz. herkes bu dünyada çocuk yapmıyor, çocuk yapmak istemeyebiliyor, yapamıyor.Yaratılış amacımız ve gelişmemiz bunun üzerine kurulu değil mi?