Fevkelade1i
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 2,071
Seçimden sonra neyi görüyorduk kankaBırak hala savunsun seçimden sonra böyle vakalar artınca görürüz.
Seçimden sonra neyi görüyorduk kankaBırak hala savunsun seçimden sonra böyle vakalar artınca görürüz.
Dur la senın iddiaya girdiğin eleman vardı iban yolla da paranı atsınSeçimden sonra neyi görüyorduk kanka![]()
kk kazanır iddiası mı knk?@grimlex olur kendileri, şu an ne yapıyor diye merakla bekliyorum
500₺'ye iddiaya girmiştik, kendi profilinde enflasyon farkıyla 1000₺ yaptı iddiayı
Alıntıyı görüntüle![]()
thaelien
forum.donanimarsivi.com
Vermeyeceğine karşı yemin edebilirim ama kanıtlayamam.@grimlex olur kendileri, şu an ne yapıyor diye merakla bekliyorum
500₺'ye iddiaya girmiştik, kendi profilinde enflasyon farkıyla 1000₺ yaptı iddiayı
Alıntıyı görüntüle![]()
thaelien
forum.donanimarsivi.com
Aynen kanka. Profilime sabitledim, 2022'de iddiaya girmiştik 500₺'ye. Onu 1000₺'ye çıkardı @grimlex, ben de kabul ettimkk kazanır iddiası mı knk?
Hocam, yalan haber paylaşıp duruyorlar yaa. Komediler resmenEsenlerde bi tanıdığım var. Sordum öyle bir olayın yaşanmadığını hatta o bölgede öyle birsinin
olmadığını söyledi. O bölgeyi santimetresine kadar bilir.
Hahhahahaa, ben de vereceğini düşünmüyorum. İddiaya girerkenden düşünmüyordum zatenVermeyeceğine karşı yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Daha dur yeni başlıyoruz.Seçimden sonra neyi görüyorduk kanka![]()