Rehber ESET Internet Security 6 Ay ÜCRETSİZ Lisans almak

.EXE

80+
Reaksiyon skoru
259
Herkese merhaba arkadaşlar ,
Bildiğiniz gibi en çok kullanılan antivirüs programlarından olan Esed ev kullanıcıları için İnternet Security adı altında lisanslı ürününü sunuyor.
Konuya gelecek olursak Esed her arkadaşınızı programa davet ettiğinizde 1 Aylık hediye lisans veriyor ve toplamda 6 aya kadar lisansınızı uzatabiliyor.
Programı ilk defa indiricek arkadaşlar 1 Aylık deneme sürümü ile başlıyor. Benim davet linkime tıklayıp indirirler ise 2 Aylık Deneme lisansı ile programı kullanabiliyorlar.

1 . ESED.PNG

1-) Sol Alt kısımdan "Arkadaşınıza önerin" kısmına tıklıyoruz.

2. ESED.PNG

2-) Ortadaki kısımdan "Referans bağlantısını paylaş" kısmına tıklayıp

3. Esed.PNG

3-) Buradaki linki kopyalayıp arkadaşınıza gönderiyorsunuz.

4. ESED.PNG

4-) Açılan sayfadan arkadaşınız "Şimdi İndir" butonuna tıklayarak ücretsiz 2 Aylık Premium Lisansı kullanmaya başlayabilir.

Not : Kullanacak olan arkadaşlar programı yükledikten sonra kendi davet linklerini bu postun altına atarlarsa yeni yükleyecek arkadaşlara hem yardımcı olmuş olacaklar ayrıca kendi lisansları uzamış olacak.

Davet Linkim :

*Masaüstü bilgisayarımın davet linki

*Notebook cihazımın davet linki

Herkese teşekkür ederim , Esen Kalın...

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: .EXE
Taşındı.

• Beğen
Bilgilendirdiğin iyi oldu. Konu kullanıcı incelemelerine taşınmış. Konuyu düzenleyip etiketi rehber yapabilirsin.

• Beğen
İşletim sistemim HDD üzerine kurulu. ESET kullansam kastırır mı?

• Beğen
İşletim sistemim HDD üzerine kurulu. ESET kullansam kastırır mı?
Otomatik taramayı kapatırsan arka planda otomatik olarak tarama yapmayacaktır.
Sadece yeni bir dosya indirdiğin zaman o dosyayı tarayıp bırakacaktır.

Hocam peki karşı tarafın da ürünü kullanması gerekiyor mu yani indirmesi zorunlu mu ek 1 ay gelmesi için ?

• Beğen
Hocam peki karşı tarafın da ürünü kullanması gerekiyor mu yani indirmesi zorunlu mu ek 1 ay gelmesi için ?
Şöyle ki ;
Benim verdiğim linkten indirmez isen 1 Ay bedava kullanım ile başlıyorsun.
Kendi oluşturduğun davet linkini başkasına verirsen o kullanıcının senin verdiğin linkten indirip kurması gerekli. (2 Ay bedava kullanım)
Benim verdiğim linkten indirip extra olarak kendi linkini paylaşırsan 3 ay bedava kullanıma sahip olacaksın.

Şöyle ki ;
Benim verdiğim linkten indirmez isen 1 Ay bedava kullanım ile başlıyorsun.
Kendi oluşturduğun davet linkini başkasına verirsen o kullanıcının senin verdiğin linkten indirip kurması gerekli. (2 Ay bedava kullanım)
Benim verdiğim linkten indirip extra olarak kendi linkini paylaşırsan 3 ay bedava kullanıma sahip olacaksın.
Anladım yani karşı taraf indirmeden kabul olmuyor ekstra 1 ay.

• Beğen
Geri