Öğrenen_biri
80+ Bronze
Beyond ve detroit iyi gidebilir.
HOCAM DERECELİ TEK/ ÇİFT LOL OYNAMANIZI TAVSİYE ETMEMEşim ilk defa oyun ortamına girdi ne oynamalıyız sizce ?
Ben 6 yaşından beri PC başında büyüdüm evlenince güzel bir masa alıp kendime yeni PC toplamıştım eski bilgisayarımı da eşim kullanıyor şuan ama kendisi ilk defa PC oyun ortamına girdi maksat birlikte zaman geçirmek sizce hangi oyunlardan başlamalıyız nasıl hızlı alışır cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Yok zaten bı minecraft oynadık sonra çok beceremedi not aldım dediğini hocamİt takes two gibi basit ve interaktif oyunlardan başlasanız mantıklı bence. Tutup da hiç oyun oynamamış birini CS oynatarak başlatma
Olabilir kenara not aldim sağolasınİt takes two gibi basit ve interaktif oyunlardan başlasanız mantıklı bence. Tutup da hiç oyun oynamamış birini CS oynatarak başlatma
Zor gelebilir baştaRanch
Çokta korkutmak istemiyorum hahahaEvil within 1-2 Outlast 1-2 Dead Space Callisto protocol Alan wake Fear 1-2 Hellblade senua's sacrifice resident evil biohazard-village vesaire
Olabilirets2, forza konvoy yapın
Yanlariz forzada zaten game pass de aets2, forza konvoy yapın
HOCAM DERECELİ TEK/ ÇİFT LOL OYNAMANIZI TAVSİYE ETMEM
MantıklıOnline simülasyon hayata kalma falan bunları oynayın çok zevkli oyunlar var özelikle tarım ve çiftcilik seviyorsanız Farm together vardı çok güzel oyundu
Şuan aklımda olanlar stardew Valley, dont'starve together,forza,it takes twobence stardew valley ile başlayın hem birlikte zaman geçirirsiniz hemde chill oyun beyni zorlamıyor yeni oyun oynayan birine basit gitmek lazım
Belki ileride olabilirBeyond ve detroit iyi gidebilir.
O kursu tamamlarsa platin achievement kazanmış olur zaten hshshsh rdr2 ve witcher diyorsun hahahahAbi bi sims 4 full dlc al patlat. Sonra valo sonra cs derken alışsın bunlara. Çerezlik Forza gibi şeyler atar. En son RDR2 ve Witcher oynasa kursu tamamlar
DST oynayın başlangıç için iyidir veya stardew valleyEşim ilk defa oyun ortamına girdi ne oynamalıyız sizce ?
Ben 6 yaşından beri PC başında büyüdüm evlenince güzel bir masa alıp kendime yeni PC toplamıştım eski bilgisayarımı da eşim kullanıyor şuan ama kendisi ilk defa PC oyun ortamına girdi maksat birlikte zaman geçirmek sizce hangi oyunlardan başlamalıyız nasıl hızlı alışır cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Evet dediğin gibi dostumDST oynayın başlangıç için iyidir veya stardew valley
Online oyuna bulaştırma.Eşim ilk defa oyun ortamına girdi ne oynamalıyız sizce ?
Sağolasın dostum iyi mesajların içinOnline oyuna bulaştırma.
Bende evliyim eşimi hiç oyuna bulastirmadim. Bulastirmayida düşünmüyorum.
Benden sana evli bir insan tavsiyesi.
Rabbim sizi mutlu mesut etsin inşallah
Ailene vakit ayırmayı unutma