Öneri EŞİT AĞIRLIK OKUYARAK PC MÜHENDİSLİĞİ

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
ben 8.sınıfa gidiyorum sayısalım berbat ve o nedenle denemelerde falan çok düşüyorum ben bilgisayar ile haşır neşir bir insanım ve lisede eşit ağırlık okumak istiyorum ama meslek olarakta bilgisayar mühendisliği yada yazılım düşünüyorum ama eşit ağırlık okuyarak bu meslekleri yapabilirmiyim (konu anlatımı falan dinledim her şeyi denedim olmuyor)

ben 8.sınıfa gidiyorum sayısalım berbat ve o nedenle denemelerde falan çok düşüyorum ben bilgisayar ile haşır neşir bir insanım ve lisede eşit ağırlık okumak istiyorum ama meslek olarakta bilgisayar mühendisliği yada yazılım düşünüyorum ama eşit ağırlık okuyarak bu meslekleri yapabilirmiyim (konu anlatımı falan dinledim her şeyi denedim olmuyor)
Meslek lisesi tercih edebilirsin. Sayısal ağırlıklı ama kolay oluyor anadoluya göre.

Meslek lisesi tercih edebilirsin. Sayısal ağırlıklı ama kolay oluyor anadoluya göre.
burada meslek lisesinin ortamı çok kötü her türlü şey yapan var o nedenle istemiyorum

burada meslek lisesinin ortamı çok kötü her türlü şey yapan var o nedenle istemiyorum
Kendim meslek lisesinde okuyorum şahsen abartıldığı gibi değil. Bize size çok kötü şeyler yapacaklar hocalar berbat dayaktan ölürsünüz falan diyolardı hocalar daha iyi resmen. Gerçi okuldan okula değişiyor.

Kendim meslek lisesinde okuyorum şahsen abartıldığı gibi değil. Bize size çok kötü şeyler yapacaklar hocalar berbat dayaktan ölürsünüz falan diyolardı hocalar daha iyi resmen. Gerçi okuldan okula değişiyor.
hocalarla alakalı değil sorun burada öğrenciler sorun

Eşit ağırlıkla o iş zor. Çok çalışman lazım çünkü bahsettiğin mesleklerin temeli zaten matematik. 50 Soruda Yapay Zeka adlı kitabı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Eşit ağırlıkla o iş zor. Çok çalışman lazım çünkü bahsettiğin mesleklerin temeli zaten matematik. 50 Soruda Yapay Zeka adlı kitabı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
peki ne yapabilirim eşit ağırlık okursam bilgisayarla alakalı falan

peki ne yapabilirim eşit ağırlık okursam bilgisayarla alakalı falan

Dediğim gibi bilgisayarın temeli matematik olduğu için sayısal okuman lazım başka çare yok. Veya başka alternatif mesleklere yöneleceksin.

Dediğim gibi bilgisayarın temeli matematik olduğu için sayısal okuman lazım başka çare yok. Veya başka alternatif mesleklere yöneleceksin.
şu sayısalım hep kötü oldu bi düzelte bilseydim offf yaa o kadar konu anlatımı dinledim onu yaptım bunu yaptım ya full boş bırakıyorum yada yapıyorum o da 20de en fazla 10 soru yapıyorum 2-3 doğru yapıp çıkıyorum matematikde

zaman geçtikçe algıların gelişecek,beynin gelişecek zaten tm-mf seçimini 10.sınıf sonunda yapacaksın.
Bende zamanında mat yapamıyorum diye çok ağlamıştım,çalıştığım halde bile notlarım düşük geliyordu ama pes etmedim 9'da takdir 10'da teşekkür getirmiştim.Ardından bölüm seçimi olacağı zaman ailem özellikle abim dil bölümün seçmemi istedi önce dil seçtim sonra yazın çok düşündüm çok üzüldüm ve okullar açılmadan babamı okuluma gönderip sayısal bölümüne geçiş yaptım.11.sınıfta zorlandım evet ama değmiş diyorum şimdi.Şuan 12.sınıfım ve 25-26 gün sonra sınava gireceğim.MF öğrencisiyim pc müh. istiyorum Pes etme çabala inanki başarırsın zor değil keyif almaya bak ve notlarını olabildiğince yüksek tut.Başarılar dilerim kardeşim.

Sana sadece "mühendislik" kavramını öğretecekleri için sayısal önemli. Yapamıyorsan ek ders alır veya kurs merkezine gidersin. Başka yolu yok.

zaman geçtikçe algıların gelişecek,beynin gelişecek zaten tm-mf seçimini 10.sınıf sonunda yapacaksın.
Bende zamanında mat yapamıyorum diye çok ağlamıştım,çalıştığım halde bile notlarım düşük geliyordu ama pes etmedim 9'da takdir 10'da teşekkür getirmiştim.Ardından bölüm seçimi olacağı zaman ailem özellikle abim dil bölümün seçmemi istedi önce dil seçtim sonra yazın çok düşündüm çok üzüldüm ve okullar açılmadan babamı okuluma gönderip sayısal bölümüne geçiş yaptım.11.sınıfta zorlandım evet ama değmiş diyorum şimdi.Şuan 12.sınıfım ve 25-26 gün sonra sınava gireceğim.MF öğrencisiyim PC müh. istiyorum Pes etme çabala inanki başarırsın zor değil keyif almaya bak ve notlarını olabildiğince yüksek tut.Başarılar dilerim kardeşim.
abi çok sağol senin sayende en mantıklı seçimi yapıcam herhalde :D

abi çok sağol senin sayende en mantıklı seçimi yapıcam herhalde :D
ne demek kardeşim.Sen 9.sınıf ve 10.sınıfta matematiği halledebilirsin üni sınavının temellerini o arada atıyorsun,çok çabala çevrendekileri fazla takma kafana,gerçekten mantığı ile anladığında kolay olacağını göreceksin.Ama eğer dersen ki ben TM bölümünü seviyorum orayı gerçekten istiyorum diyorsan YBS bölümüne bir bak derim ama bunlar için çok erken sen çok çalış azim ile çalış yeterli,hakkında hayırlısı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,254
Üyeler
190,180
Son üye
piyasatakip
Geri