Eski ama güçlü işlemci önerisi

Akanzai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Bütçe
2500
Ucuz bir sistem toplamak istiyorum.İkinci elde 2500 TL'ye alabileceğim en güçlü işlemci nedir? Şuan günümüzde bile iş görebilecek giriş-orta seviye kartları besleyebilecek bir şey var mı? 1080pde kullanıcam.Zaten muhtemelen ddr4 destekli olur sorun değil.İlerde daha iyi sisteme geçerim.Aslında intelim 12. Nesil üzeri ddr5 de destekliyor diye biliyorum ama tavsiye edermisiniz bilmiyorum.

Ucuz bir sistem toplamak istiyorum.İkinci elde 2500 TL'ye alabileceğim en güçlü işlemci nedir? Şuan günümüzde bile iş görebilecek giriş-orta seviye kartları besleyebilecek bir şey var mı? 1080pde kullanıcam.Zaten muhtemelen ddr4 destekli olur sorun değil.İlerde daha iyi sisteme geçerim.Aslında intelim 12. Nesil üzeri ddr5 de destekliyor diye biliyorum ama tavsiye edermisiniz bilmiyorum.
Anakart Ram Ekran Kartı Psu bilgilerini vermen gerekiyor.

Anakarta göre seçim yapın.

Anakart nedir

Daha toplamaya başlamadım.Her parça için belirli bütçe ayarladım.Sıfırdan topluyorum ilk işlemciden girişiyim dedim.
İlk anakarttan girişmen gerekiyor sonra işlemci ekran kartı ram psu ssd şeklinde devam etmelisin. Her şeyi üstünde tutan board olmadan sistem dizemeyiz.

Sizin soruyuda yanıtladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk anakarttan girişmen gerekiyor sonra işlemci ekran kartı ram psu ssd şeklinde devam etmelisin. Her şeyi üstünde tutan board olmadan sistem dizemeyiz.
Anladım.O zaman am4 a520 anakartı baz alalım ya da aynı seviyede lga 1700.Onada ayırdığım bütçe 2000 TL.

Sizin soruyuda yanıtladım.

Anladım.O zaman am4 a520 anakartı baz alalım ya da aynı seviyede lga 1700.Onada ayırdığım bütçe 2000 TL.
Am4 de alabileceğin muhtemelen 1600AF/2600 falan olur o bütçelerde.

Saçma olur eski ama güçlü demişsiniz anakarta ayırcağınız bütçe yetmiyebilir 2500tlyede ryzen 5 5600 iyidir
Cevabınız için teşekkür ederim.Aklımda anakart olarak a520m var.Onunda fiyatı 2000-2300 arası değişiyor.Siz bu anakarta dediğim fiyata en iyi işlemci olarak 5600 mü öneriyorsunuz?

Am4 de alabileceğin muhtemelen 1600AF/2600 falan olur o bütçelerde.
Teşekkür ederim.İkinci elde 2600/2700/2700X lere mi bakıyım?

Cevabınız için teşekkür ederim.Aklımda anakart olarak a520m var.Onunda fiyatı 2000-2300 arası değişiyor.Siz bu anakarta dediğim fiyata en iyi işlemci olarak 5600 mü öneriyorsunuz?

Teşekkür ederim.İkinci elde 2600/2700/2700X lere mi bakıyım?
İşlemci olarak onu öneriyorum ve anakart olarak bunu alın kesinlikle kuponla dahada uyguna gelir

İşlemci olarak onu öneriyorum ve anakart olarak bunu alın kesinlikle kuponla dahada uyguna gelir

Evet daha iyimiş.Marka olarak iyi midir??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,853
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri